I dag skulle de to oprykkere, AGF og HB Køge, møde hinanden i Herfølge. HB Køge trak det længste strå, da de vandt med 4-2 over et ungt AGF-mandskab. AGF manglede til dagens opgør en del profiler og cheftræner Peter Sørensen gav spilletid til en håndfuld unge spillere – heriblandt fik Giorgi Diasamidze debut.

AGF kom foran med 1-0 efter et kvarters spil. Sanel Kapidzic fangede bolden efter et forsvarskiks og lobbede den genialt over HB Køge-målmanden.

Men herefter kom HB Køge flot tilbage og på omtrent to minutter fik hjemmeholdet vendt 0-1 til 2-1. Nicolaj Madsen kunne udligne med en hovedstøds-scoring og lige efter scorede 17-årige Lee Rochester til 2-1 efter et resolut langskudsmål.

Lige inden halvlegen bragte Stephan Petersen balance i regnskabet, da han fra venstre side flot placerede bolden i mål til 2-2.

I anden halvleg bragte HB Køge sig foran med 3-2 efter en misforståelse mellem Martin Jørgensen og Kasper Povlsen i forsvaret. AGF var herefter tæt på at gøre det til 3-3, da Stephan Petersens forsøg ramte stolpen.

I de sidste ti minutter måtte aarhusianerne klare sig med ti spillere, da Mark Howard måtte udgå med en skade og AGF havde på dette tidspunkt brugt alle tre indskiftere. Kort før slutfløjtet lukkede og slukkede Bo Storm med en scoring til 4-2, som også blev kampens resultat.

6 KOMMENTARER

  1. Kæft hvor var det kluntet og pinligt. Sigende, at man ikke engang gider og juble da vi scorer første mål.

    Jeg håber det var et attitude problem, sådan lidt overlegent; “vi behøver ikke at beviser noget og fuck de fans der var rejst med og AGF´s image”, og ikke et udtryk for hvad spillerne indeholder. I så fald ryger vi direkte ned igen.

  2. Enig. Enormt dårlig indsats. Man kunne ikke se på nogen af dem, at de skulle bevise noget.. Og ikke mindst skuffende for de fans der var der. Skidt skidt..

  3. Det gik som jeg havde regnet med. Det er Brønshøj om igen, hvor holdet ikke har meget at spille for og allerede er gået på ferie. Men det kan godt blive et problem for de unge der ikke tog chancen, da PS nok vil have sværere ved at sætte dem ind næste år: Kan de ikke præstere i 1. division kan de vel heller ikke i suppen?

    Helt klart en fortjent sejr til Køge i dag.

  4. Fortjent sejr til Køge, ja, MEN, hvorfor er det de unge hele tiden skal bevise deres værd? Peter Sørensen har adskillige gange udtalt at nu skal ham og ham bevise noget, i stedet for at tro på dem og give dem spilletid i i flere kampe i træk! Det er klart at de aldrig udvikler sig når de får sådan noget at vide flere gange og bliver hevet ud, hvis de bare laver en fejl i en kamp, og ikke kommer til at spille næste. Synes det er en forkert tankegang han har, og en enhver ville have kunnet få AGF op i superligaen igen… Tror ikke Peter Sørensen er den rette træner for AGF på langtsigt.

    • Vrøvl! Kirkeskov har spillet stort set hele foråret med flere svingende præstationer, men har fået lov til at suge erfaringen til sig, Povlsen er stadig ung og er blevet en bærende spiller på midtbanen, Aron har kæmpet sig på holdet den sidste måneds tid og spillet flere kampe efter han greb chancen! Selvfølgelig skal de unge spillere bevise deres værd, de er ikke 16 år længere, de er i en alder hvor de skal kunne præstere og vise de er gode nok – de spiller 1. division med tidligere og nuværende landsholdsspillere omkring sig. Der er desværre langt mellem de helt store talenter på Fredensvang for tiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here