Det bliver med stor sandsynlighed ikke en kamp med mange advarsler, når AGF klokken 13.30 spiller mod HB Køge. Hvis en spiller får karantæne bliver den nemlig overført til Superligaen og det vil AGF’s cheftræner Peter Sørensen naturligvis undgå.

– Vi kommer til at tage hensyn til skader og karantæner. Vi har mange spillere ude lige nu. David Devdariani er ikke med, Peter Graulund spiller ikke, og så er der mange, der har været ude længe, som heller ikke spiller. Det bliver et relativt ungt hold og i hvert fald en ung bænk, siger Sørensen til JP Aarhus.

Peter Sørensen går dog på banen for at få alle tre point, og han forventer at de unge spillere griber chancen til dagens sidste kamp i 1. division.

– Vi skal gerne vinde. Vi kommer til at spille med et hold af spillere, der er sultne og har viljen til at gå ud og vise, hvor dygtige de er, og så håber vi, det er nok. Vi skal ganske vist passe på karantæner og skader, men vi bliver jo nødt til at spille kampene for at vinde, så vi kommer til at stille med et godt hold, siger cheftræneren.

Der er kickoff mellem HB Køge – AGF klokken 13.30 i Herfølge. Begge klubber er rykket op i Superligaen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here