Efter næsten 10 år som AGF-spiller deltog Frederik Krabbe i dag for sidste gang i denne omgang i et træningspas på anlægget Fredensvang i Viby. Dagens træning var samtidig den sidste inden spillernes sommerferie, men mens de andre AGF’ere igen mødes d. 22. juni skal Krabbe finde sig en ny klub.

– Det var jo en hyggelig træning, men også meget mærkelig. Nu har jeg i næsten ti år været vant til stort set dagligt at komme her på Fredensvang. Det har nærmest været mit andet hjem, og så er det en lidt speciel fornemmelse, at det er sidste dag i dag, fortæller Frederik Krabbe til agffodbold.dk og fortsætter.

– Jeg vil helt klart komme til at savne kammeratskabet. Det er helt vildt så mange gode venner, jeg har fået i min tid i klubben. Samværet med dem vil jeg savne. Og så vil jeg savne, at jeg ikke længere skal repræsentere det hold, jeg holder af. Jeg er pavestolt over at have spillet over 130 kampe for klubben i en alder af bare 23 år. Det er der ikke mange, der har opnået, siger Krabbe.

Selvom det er slut mellem højrebacken og AGF i denne omgang, betyder det ikke nødvendigvis at samarbejdet mellem de to parter for altid er brudt. I hvert fald ikke hvis det står til Krabbe, der gerne så sig selv tilbage i klubben.

– Ja, det håber jeg. På et eller andet tidspunkt kunne jeg godt se mig selv spille for AGF igen. Det er jo min klub, siger Krabbe, der fortæller videre om den kommende periode.

– Jeg ser positivt på min fremtid. Jeg tror på mig selv, og jeg ser frem til at få en ny udfordring, slutter Frederik Krabbe.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg bliver sgu helt rørt af at læse mandens udtalelser. Krabbe er om nogen en mand med hjertet et rigtige sted! Krabbe – god vind fremover!

  2. Fuldstændig uforståeligt at de ikke forlænger med en ung spiller med ca. 90 superligakampe på CV’et.

    Ung spiller med hjertet på rette sted og som fortjener en ordenligt chance af Peter S.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here