Rygterne har længe svirret om hvem der skal assistere Peter Graulund i angrebet, når AGF til næste sæson igen er at finde i landets bedste række. TV2 Sport erfarer nu, at en AGF-sponsor mandag har købt den tidligere AGF’er Morten ‘Duncan’ Rasmussen fri af sin kontrakt med Celtic.

TV2 Sport skriver således her til aften, at AGF har fundet en sponsor til at betale både transfer samt lønomkostninger i forbindelse med tilknytningen af Morten ‘Duncan’ Rasmussen.

Angriberen har i dette forår været udlejet til AaB, men efter sæsonen skulle han efter planen vende tilbage til skotske Celtic, hvor han er på kontrakt indtil sommeren 2013.

En AGF-sponsor er dog kommet i vejen for disse planer, idet vedkommende – ifølge TV2 Sport – nu stiller økonomiske midler til rådighed der gør, at AGF kan hente den boksspiller de har manglet i offensiven ved siden af Peter Graulund.

Mediet oplyser yderligere, at ‘Duncan’ vil blive præsenteret i næste uge, hvor de sidste detaljer er faldet på plads.

Angriberen spillede i AGF i perioden 2002 til 2006, inden han ved et noget upopulært skifte forlod Fredensvang til fordel for Vestegnen og Brøndby IF. I 2010 blev han så solgt videre til Celtic, som siden har haft ham udlejet til både tyske Mainz og senest danske AaB.

Sportschefen er tavs
Brian Steen Nielsen har tidligere været afvisende overfor et køb af ‘Duncan’, da klubben ikke har råd til at hente en spiller af hans kaliber. Sagen er dog en helt anden hvis omkostningerne ved tilknytningen bliver ordnet af en sponsor, men AGF’s sportschef vil stadigvæk ikke kommentere på rygterne.

– Det har jeg ingen kommentarer til. Hvis jeg skal kommentere alt det, der bliver skrevet fra nu af, så tror jeg, at jeg ville blive træt – så det vil jeg ikke, siger Brian Steen Nielsen til Onside.dk.

Foto: AGFFodbold.dk

96 KOMMENTARER

 1. Hvis det er fakta, (så skal man lade være med at gå i netto……)
  Eller;
  Nøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøj hvor godt

 2. Det her er godt nok voldsomt. Det er jo det bedste køb vi kunne lave. Duncan OG Graulund? Det er jo for vildt.

  Brian Steen, Superstar! <3

 3. Lige pludseligt glemmer man det triste ved, at Krabbe har forladt klubben. Signingen af Duncan overskygger alt lige nu! Strålende!

 4. Hmmm… Vent nu lige til vi ser den officielle udmelding… Men omvendt, det lyder meget realistisk med en AGF-sponsor, da AGF selv aldrig ville have råd til ham!

 5. Tak til den sponsor :-) – er det mon Onkel Kurt der er på spil eller er det oliefabrikken igen…

  • Men velkommen til Århus Duncan – hvis han fortsætter formen så kan jeg godt leve med han var en klovn i “sine unge dage” :)

 6. Overhovedet ikke Nikolai. Judassvinet vil ALDRIG få min accept! Og jeg skal gerne være den første til at BUH’e feltmadrassen ud af stadion!

 7. Hvis det er sådan noget playersponsorat, så brækker jeg mig… Køb hvad vi har råd til, og hvis det ikke er godt nok, så lad være. Vi skal have styr på den økonomi!!

 8. Nikolai @ Helt bestemt ikke ! Jeg forstår simpelthen ikke at folk er så lettede.. Han pissede klubben og fansne op og ned af ryggen da det var vigtigst, men tiden læger åbenbart alle sår…

 9. Vi er vel alle gf-fans nok til at vi ønsker det bedste for klubben. I dette tilfælde vurderes Duncan til at være det – og det hjælper vel ingenlunde AGFs chancer at buhe ham af banen.

 10. hvis vi tænker på prisforskel kan vi få angribere der er meget bedre.
  Såsom Kim Aabech, Jesper lange, og en Morten Nordstrand.

 11. Folk, glemmer vist også at AGF var i en utrolig dårlig økonomisk situation da man solgte Duncan og bestyrelsen selv valgte at lade ham gå til Brøndby.

  • Ændrer ikke på, at Duncans underskrift skal til før et skifte kan træde i kraft og den er der altså ingen der kan tvinge ham til at skrive.

   • Nej så hellere gå konkurs end at sælge en spiller for 10 millioner, den logik kan jeg da sagtens forstå…

  • Ændrer heller ikke op, at han dagen før skiftet sagde, at han aldrig ville forlade GF fremfor Brøndby.
   Personligt håber jeg ikke
   Professionelt håber jeg

 12. Lige meget hvad bestyrelsen siger. Han gik selv ud og sagde at han var en del af grunden til AGF lå som de gjorde, og han ville hjælpe med at få dem tilbage.
  men næh nej få dage senere smutter han til Brøndby det usle svin!

 13. Vil aldrig glemme da han trak brøndy trøjen over hovedet. Men Agf vigtigere end enkelt personer, så hvis han kan hjælpe os tilbage til toppen af dansk fodbold så kan han jo passende betale os fans tilbage med mål, var jo os fans som følte sig snydt af hans udtalelser om at spille “hans” klub tilbage til superligaen da vi rykkede ned

 14. Hvorfor tage sådan på vej over Duncan måske kommer tilbage? Ja, han skiftede til Brøndby for nogle år siden, tør øjnene. Vi må da kigge på fremtiden i stedet for at klage over hvad der er sket i fortiden..

 15. Hvis det er rigtigt er det en klassesigning. De fleste var vel sure og skuffede, da han smuttede, men jeg må nok erkende, at jeg med årene godt forstår, hvorfor det var nødvendig, og pengene i klubben var vel heller ikke til mere. Derudover husker jeg, hvordan han i scoringen til 1-1 i kampen for Brøndby mod os, nægtede at juble for et andet hold på Århus Stadion…

  Uanset, hvad så håber jeg han kommer, og jeg er klar til at sige velkommen.

 16. Så fordi han ikke jubler mod AGF, accepterer du at han udtaler at han ikke vil lade AGF i stikken, og en uge senere skifter til Brøndby, hvor han udtaler, at han var ligeglad med alle andre klubber der var interesseret, for han vidste at Brøndby var den rigtige klub, og hele tiden havde vidst, at hvis Brøndby kom med et bud, så var det dét han ville. Han kysser brøndby logoet ved en scoring, og udtaler at hans hjerte nu ligger i Brøndby.

 17. I øvrigt, så skriver Stiften, lidt om hvorfor manden i sin tid blev solgt. Stiften kan i øvrigt ikke bekræfte rygtet:

  “Morten »Duncan« Rasmussen debuterede for AGF som 17-årig i 2002, men han forlod klubben i januar 2006. Han blev solgt til Brøndby for 14 millioner kroner – ifølge Stiftstidendes oplysninger – dengang den største handel mellem to danske klubber.

  Salget reddede endnu engang egenkapitalen i Århus Elite, hvor man var i alvorlige likvide problemer.”

  http://stiften.dk/sport/duncan-paa-vej-til-agf

 18. Hmm.. Skeptisk.. Meget skeptisk.. Desuden, er det jo lidt til grin, hvis en helt anden ejer spilleren, og han så bare spiller i AGF.. Hvad afholder denne mulige sponsor fra at sende ham til en anden klub med kort varsel? Så hellere købe dem, vi har råd til, og lade det blive ved det..

  • Der er jo noget der hedder kontrakter.. Hvis en mand er villig til at bruge 10(?) millioner på dunken og hans løn, så er det jo nok ikke for at røvrende klubben om en måned vel?

   • Det ved man da aldrig.. Det er set før i fodboldens historie.. Plus, at jeg hellere vil bruge klubbens egne, så undgår man også forventninger fra sponsoren om, at deres spiller skal starte hver gang..

    • JEG tør i hvert fald godt satse på at BSN &Co nok skal sørge for at kontrakten er fornuftigt skruet sammen.

 19. Jeg vil stadig blive skuffet hvis det bliver en realitet.
  Synes ikke den mand har noget at gøre her, måske kan han forstærke holdet men han er sgu ikke min kop te

 20. Hold kæft hvor er I nogle sølle stakler, jer som er imod at få Duncan tilbare bare fordi, at han skiftede klub for år tilbage – Hvis I på et tidspunkt kunne komme til en mere attraktiv arbejdsplads og samtidig få det dobbelte i løn, villle I så ikke gøre det???
  Selvfølgelig ville I det – Alt det I fyrer af om Duncan, som elsker AGF overalt på jorden, er så ufatteligt dumt, at det skriger til himlen. Vi får en klassespiller i landsholdsklasse så glæd jer over det i stedet… Jeg har ikke ord for, hvor dumme I er. Klaphatte!!

  • For det første.. Stort tillykke, du har lavet den dårligste sammenligning der er set i årtier.

   For det andet, så har jeg svært ved at se, hvordan man kan elske AGF overalt på jorden, når man skider på klubben og klubbens fans og skrider i en så vigtig situation som han gjorde. Han elskede åbenbart penge og succes mere end han elskede AGF.

   For det tredje, så hold da en ordentlig tone og lad være med at svin folk til, fordi de ikke deler din holdning.

   Sidst men ikke mindst… Hvor ved du fra at den sponor der har betalt Duncan er ærke AGFer? Du har måske insider viden du vil fortælle mere om til os andre?

   • @Freil

    Håber ikke at du er så pigesur over for alle som du mener svigter dig

    Lad os nu lige huske at Duncan var ejet af Onkel Kurt, han bestemte at Duncan skulle afsted, og sådan er det bare. Tror sgu han blev presset til det

    Men ok efter 5 kampe og 3 mål fra ham så siger du sikkert at han er en stjernespiller for AGF, ligesom alle andre som er lidt pigesure nu

    • Når nu det var onkel kurt, der ejede ham sidste gang, og ifølge dig var den, der bestemte at han skulle afsted, så er det jo ikke fjernt at tænke, at det kan ske igen.. Jeg synes bare, at vi hellere skal få spillere, som klubben ejer, så det er klubben, der tager stilling til salg, ikke en udenforstående sponsor.. Se, hvad der skete sidst

    • # Brian

     Pigesure ? Eller mener du folk der i raseri anfald føler sig magtesløse overfor en klub der tilsyneladende tilgiver utilgivelige handlinger ?

     Fuck om han score 50 mål i sæsonen og sikre os CL pokalen, jeg personligt vil ALDRIG kunne tilgive ham.

     Vil ALDRIG gå på kompromis for at få sportslig succes, AGF rummer SÅ mange værdier som ikke kan sælges for penge !!!!

  • # Michael

   Du ville også sælge din søster til voldtægt og slaveri eller hva ?

   Der er åbenbart forskel på hvor højt folk elsker AGF. Ville personligt aldrig DRØMME om at lade økonomiske aspekter få den MINDSTE indvirkning på min hverdag, hvis det var med mine personlige holdninger og overbevisninger som pris ! FØJ en tankegang, at give køb på alt hvad man står for, bare for penge. USSEL er du !

   • Nu skrev Freil længere oppe om den dårligste sammenligning i denne tråd – Den toppede du så lige her!
    Og stop nu med den ‘jeg er mere fan end du er’. Hvem har bestemt at man er mere fan eller elske GF højest, fordi man ikke ønske Duncan tilbage end hvis man gør.

 21. Og den sponsor som der har betalt gildet er ærke-AGFèr, så nej du skal ikke være bange for, at de sælger ham videre…. VELKOMMEN HJEM GODE DUNCAN

  • Hmm.. Med de seneste nyheder er der vist ikke rigtig hold i den med at en Ærke AGF’er skulle sponsorere Duncans hjemvenden..

 22. Det er da utroligt så mange der ikke husker realiteterne i den handel… Onkel Kurt havde et playersponsorat, hvor han uden indblanding fra BSN eller klubben, havde ret til at sælge Duncan ved første bud over 10 mio. kr…. det bud kom så fra Brøndby, til BSNs store fortydelse, og Duncan fik direkte besked på af Onkel Kurt (der også var bestyrelsesforman i AGF), at det var nødvendigt for klubben og bedst for ham selv, at han skrev under med Brøndby, så hvis nogen skal bebrejdes for den handel så er det Onkel Kurt, og ikke Duncan…

  • Helt korrekt!
   Duncan valgte ikke slet, at det skulle være Brøndby. Han blev mere eller mindre presset af Kurt Andersen til at skiftet skulle ske, for på daværende tidspunkt havde han(Kurt Andersen) et kæmpe underskud på sin investering i klubben. Så Kurt Andersen valgte penge i lommen, fremfor hjerte og at lade Duncan blive..
   Duncans senere udtagelser om at Brøndby er “ihh åhh” så dejlige, skal ikke forsvares herfra..
   Duncan hjem tjaa

  • 100% rigtigt.
   Mon ikke BSN har lært af den historie, så kontrakten med Duncan bliver skruet sammen på en måde, så klubben også har et ord omkring hvornår han skal sælges

 23. Jeg giver ikke meget for tuderiet over Duncans skifte i sin tid. GF var pivringe, BIF var mesterskabsaspiranter og økonomien var ringe (som altid) hos os. At forlange at en ung spiller skal sætte sin karriere på standby ved at skifte til en mindre klub eller helt lade være, fordi nogle enkelte bliver pigesure, er jo helt ude i hampen.

  Derudover har BIF og AGF jo en meget lang tradition for at bytte spillere med jævne mellemrum.. Måske vi skulle sparke Howard ud af klubben, fordi han også er en “Judas” (fra BIF til GF)? Hvad med ham Graulund vi har rendende på toppen, skal vi også smide ham ud på røv og albuer fordi han både var VB’er OG BIF-spiller inden han kom til AGF?

  Eller er man på magisk vis mindre Judas når det er andre man gør det ved? Man vil vel ikke have en forræder af nogen art i sin klub?

  Jeg kan da godt forstå man ærgrer sig over at en spiller smutter til ærkerivalerne, men efter så mange år burde man virkeligt komme videre med sit liv efter min mening. Duncan skal være velkommen i klubben, men jeg er nok noget bekymret ved sådan et sponsorat, da det indtil videre intet godt har ført med sig.

  Først skal vi nok lige vente med at se om det overhovedet er sandt. Det er jo ikke første gang at medierne finder på en god historie omkring AGF.

  • Sjovt nok, valgte brøndby selv ikke at forlænge med howard, og graulund kom jo så fra et ophold i tyskland og sverige.. Personligt er jeg ligeglad med det, jeg er bare imod at spillere er ejet af en sponsor, fremfor af en klub..

 24. Det var stadig Duncan der skrev under med Brøndby. Der var andre klubber interesseret. Det var stadig Duncan der lige pludselig var Brøndby af hjertet og kyssede deres væmmelige klublogo i en jubelscene. Det var stadig Duncan der så Brøndby som det bedste skifte nogensinde, og at han aldrig var i tvivl. Tiltrods for at han få uger tidligere havde udtalt, at han var en del af det AGF hold der rykkede ned, og at han ville være en del af det AGF hold der skulle få os op igen. Duncan har vanæret AGF i sådan en grad, at han på ingen måde fortjener en tilstedeværelse i vores elskede klub, og i sådan en grad, at han fortjener en røvfuld og pibekoncert af nye dimensioner.

  • Det er ikke korrekt, at der var andre klubber inde i billedet… og Duncan blev presset til at skrive under så Kurt kunne få sine 10 mio. kr. retur….det er fakta i den handel… hvad angår diverse udtalelser, så kan man jo ikke forvente, at en ny spiller stiller sig op og siger, at han langt hellere ville blive i AGF, når han lige er hentet af Brøndby… men det har han dog senere givet udtryk for var tilfældet, så der er ingen grund til, at bebrejde Duncan i den her sag.

 25. Zinras… Jeg kan langt hen af vejen sagtens følge dine argumenter, men at sammenligne Duncan skiftet med Graulund og Howard er jo helt hen i vejret. De transfers er så langt fra hinanden.

  • Nej, ærkerivaler er ærkerivaler, og længere er den ikke: Det er ikke noget der forsvinder fordi der går et par år imellem klubskiftet (“der er kun én klub” osv.). Ceres har allerede pointeret detaljerne og jeg synes egentligt at det er pinligt at se folk skabe sig sådan, særligt så længe efter. Jeg var da selv helt utroligt træt af Duncans skifte i sin tid, men fodbold er og bliver et arbejde og virksomhedsdrift fremfor alt andet, selvom visse fans har en tendens til at glemme det.

   Kan man bære nag over at en ung spiller bliver solgt af klubben (eller sponsoren, i dette tilfælde) og at vedkommende vælger det bedste for sin egen karriere, flere år efter det er sket, synes jeg man har nogle problemer. Den eneste forpligtelse en fodboldspiller har overfor klubbens fans, er at han leverer en god præstation på banen, hvilket man må sige Duncan gjorde. At nogle fans så fejlfortolker en spillers glæde ved klubben som værende en forpligtigelse for livet, uanset hvad, er vel næppe vedkommendes ansvar. Og hvad ved en person på Duncans alder i det hele taget om livet og forpligtigelser alligevel? Særligt taget i betragtning af at han, efter min hurtige hovedregning, var 21 år ved skiftet? Det svarer jo til en gymnasieelev der har skiftet skole en enkelt gang eller er startet lidt sent.

   Man kunne da også nemt give et andet “Judas” eksempel hvis det skulle være: Stig Tøfting er jo en prominent herre i denne klub, men hvor var det nu lige han afsluttede sin karriere som spiller? Ikke for at nævne hans første træner-job? Det er da muligt at AGF egentligt ikke kunne bruge ham som sådan, men skal man følge dit tidligere argument om underskrifter og tvang, burde Tøffe jo bare have passet sin “pension” eller spillet noget amatørbold et andet sted.

   Der ligger noget forfærdeligt dobbeltmoral gemt i reaktioner som disse, ligesom der er tale om voldsomme overreaktioner. Jeg kunne til nøds forstå at man måske ikke ville føle samme kærlighed til spilleren som i de gode gamle dage, men ligefrem hade ham og gøre sit bedste for han skal være utilpas og underpræstere? Så synes jeg man er derude hvor det er barnligt og trodsigt, i stedet for at glæde sig over at vedkommende har set lyset eller mener at AGF er en bedre arbejdsgiver end BIF.

   • Nu var det jo klubben, der ikke ville have Tøfting, og det endda selvom manden tilbød at spille gratis, for at hjælpe AGF med at redde sig endnu en sæson i superligaen, så der er vist milevid forskel på det eksempel og Duncan.. Nævn mig bare en anden spiller, der har glødet så meget for klubben, så han vil spille gratis for de hvi’ee!!!

    • Og for lige at nævne det, ville klubben jo ikke have Tøffe hjem, fordi han var en såkaldt voldsperson efter noget julefrokost-ballade.. Spøjst nok, gave han den så meget gas i Randers, at de blev det første hold, der fra den næstbedste række vandt pokalen 4 gange ud af 4 finaler.. Sådan en mand burde AGF i mine øjne have sagt ja til.. Især, når manden var gratis.. :)

 26. Og det er jo langtfra Duncans skifte til Brøndby der er det værste. Det kunne jeg tildels acceptere. Det der er uacceptablt for mig, er de handlinger og de udtalelser han er kommet med.

 27. Zinras: Jeg er helt uenig. Måden Duncan skiftet skete på er utilgiveligt og det kan ikke sammenlignes med nogle andre spillere i AGF.. Overhovedet.

  Han var vores store profil og ekstremt vigtig for os. Han udtalte at han ville blive og hjælpe os da vi lå helt nede og lidt efter skifter han til Brøndby.

  Det kan ikke sammenlignes med udenlandske spillere der tager til Brøndby og nogle år efter er at finde i AGF.

  Nu nævner du Tøfting.. Tøfting tilbød endda at spille gratis i AGF, men fik afslag, så den sammenligning kan vi vidst også godt smide langt væk.

 28. Synes det mere udacceptabel at da han scorede for AAB i år mod Brøndby ville han ikke juble fordi Brøndby betød for meget for ham.. Og bagefter i et interview stod han og fablede om hvor stor en kærlighed han har til Brøndby.. Jamen fint nok så håb på Brøndby køber dig, for kan da virkelig ikke bruge en spiller som ikke gider juble mod Brøndby når han score. Hvad hvis vi fans havde det på samme måde, dette betyder han ikke har en skid følelser for AGF og han kommer kun hjem for at få succes også skrider han igen hvis der kommer et tilbud der bare er lidt bedre end AGF.. Jeg kan personligt ikke tilgive hans skifte til Brøndby aldrig. Og der stor forskel på en spiller som vælger at skrifte fra Brøndby til AGF og spillere som skifter modsat.

 29. Og som nævnt før, hvis Duncan score 3 mål i de første 5 kampe og vi har hentet 3 sejre så er alle vilde!! Og prøv at tænke på den plads det giver til Graulund/Dev/Aron

  Rygtet går jo også på at Kim Aabech er klar, så har vi i hvert falde folkene til at score målene

  Nu mangler bare en forsvarsspiller

 30. Fuldforståelse for han skiftede. For det første ville AGF sælge ham. Og for det andet fik han tilbudt næsten det dobbelte i løn. Hvem fanden takker nej til det..
  Velkommen tilbage Duncan. Forhåbentlig ;-)

 31. Hør nu her MR. Freil – Det er jo så tydeligt, at du er en af disse tude-dumme fanatikere, som kun skader AGF. Du aner simpelthen ikk, hvad du snakker om… Duncan blev for det første, som nævnt andetsteds, presset til et skifte til Brøndby grundet dårlig økonomi… Og for det andet havde manden naturligvis ambitioner grundet et stort talent. Han ville gerne spille med om guld, spille i Europa, og tjene over det dobbelte i løn – Ja, sikken en idiot, han dog var. Nej, det var det mest naturlige i hele verden, han der gjorde… Så drop dine irrationelle kommentarer og fanatisme og elsk klubben på den rigtige måde – Det andet er til grin MR. Freil. PS: Ja, jeg er selv fungerende i AGF, og ved præcis, hvad jeg taler om.. Duncan længe leve!!

 32. Vi er jo nogen som har spillet på hold med Morten duncan i sin tid i TST haha :D Dejligt med noget forstærkning til byens hold :D

 33. Er der ikke også ved at være 14 år siden BIF har været vores ærkerival?? Get over it.. Velkommen hjem Duncan, skal jeg være den første til at skrige i glæde den dag det skulle blive bekræftet..

 34. Jeg synes det er mangel på situationsfornemmelse, når jeg læser diverse udmeldinger om at Mr. Duncan er en Judas, landsforræder og ikke viser respekt for AGF, fordi han valgte at skifte til Brøndby for en del år siden. Fodbold er sgu ikke en kærlighedssport, hvor dem der spiller i klubberne skal ih og åh elske klubben og sværge deres evige troskab før visse fans kan acceptere dem.. Det er så langt ude at det gør helt ondt.

  Ja, han er opvokset i klubben og har gjort det godt her, men hvorfor skal det faktum, fratage ham muligheden for at skifte til en klub der er højere rangeret og ville betale ham langt over det han fik i agf? Det er fladpandet, stupidt, og snæversynet at tro, pengene ikke spiller ind for professionelle fodboldspillere, der immervæk skal tjene en del penge på relativ kort tid for at sikre sig økonomisk. Alle vil tage sådan en chance når den byder sig.. andet vil være uambitiøst af dem. Jeg bebrejder på ingen måde manden, at han valgte sin egen personlige karriere og muligheden for succes, højere end klubben på daværende tidspunkt.. Manden var 21 år og havde hele fodboldlivet foran sig…

  At hænge sig i små detaljer som at han har kysset brøndbylogoet ved en scoring, er bare for barnligt. Bare fordi man har spillet i AGF, er det så forbudt at vise kærlighed til ens nye klub? Det ville sgu da være for underligt andet… Må Kim Aabech heller ikke kysse AGF logoet, bare fordi han har spillet for Lyngby?

  Plejer normalt ikke at skrive indlæg, men bliver bare provokeret af visse folk der lever i en lille AGF-boble og ikke kan se ud over egen blå/hvide næsetip… Hvis manden kommer til Århus, så støt ham da for f… Er det ikke det I prædiker om hele tiden… at ingen er hævet over klubben og vi samlet skal løfte i flok? Dette gælder vel også for fans..

 35. Michael, tag dig nu sammen for fanden. Din opførsel er jo decideret pinlig og jeg håber da virkelig ikke at du selv er ansat i AGF med den attitude du ligger for dagen.

  Hvordan vurdere du at det er tydeligt at jeg er en dum fanatiker, som kun skader klubben? Hvis man kun skader klubben ved at være til stede til stort set samtlige AGF kampe på en sæson og støtte dem alt hvad jeg overhovedet kan, ja så er jeg ekstremt skadelig for klubben.. Hvis der er nogle her som ikke ved hvad han snakker om, så er det dig.

  Og lige for at slå det først, så skal du eller andre idioter ikke sidde og bestemme hvordan jeg skal elske klubben og hvordan min tilgang til fodbold skal være, det skal jeg nok helt selv styre.

 36. Nu skal jeg fortælle dig, hvordan jeg vurderer dig til en dum fanatiker – Jeg kender op til flere fanatikere omkring AGF, og disse mennesker er KUN til skade. Og fordi de er på stadion uge efter uge, kan de da sagtens være til “ikke gavn” for klubben – Og blandt andet din udtalelse om, at Duncan skred i en svær situation, og vendte klubbe ryggen til fordel for noget, der var bedre siger jo alt!! Hvis du bare vidste lidt om AGF, så ville du have vide, at manden fik klar besked om at sige ja til Brøndbys tilbud, og når han så samtidig kunne blive en del af et hold, der spillede om guld og var i Europa, hvad i al verden tror du så det mest logiske facit så ville blive??? Der er heldigvis mange forstående mennesker, der skriver kommentarer om dette emne, men der er desværre også nogle, der virker til ikke at kunne se ud over sin AGF-næsetip, og de mennesker ønsker vi ikke i nærheden af vores klub – Så Freil, tænk dig om og tag dine latterlige holdninger op til overvejelse… Duncan er vores ønskespiller, og han har lige præcis den klasse vi mangler.. Og vi gør ALT for at få ham. Alt andet vil også være vanvid for han oser bare af kvalitet, og scorer mål ligegyldigt, hvor han spiller.. Selv også når han fik bare en lille chance i Mainz og Celtic…

  • Hvem fanden tror du at du er?

   Nu skal jeg fortælle dig et par ting som du tydeligvis ikke aner en skid om, men alligevel sidder du og kæfter op og leger politimand over hvem der har lov at have hvilke holdninger og svine andre til, fordi man har en eller anden rolle i klubben.

   Jeg aner ikke hvad du er ansat som i klubben, men man kan jo håbe at en idiot som dig hurtigst muligt bliver fyret med den attitude du sætter for dagen overfor andre mennesker. Om du så er ejer eller sørger for at græsset på banen er i orden, så vil du ALDRIG nogensinde komme i en position hvor du kan styre hvilken holdning jeg skal have til en AGF spiller eller ej, så LUK RØVEN!!

   For at slå en ting fuldstændigt fast, så kan jeg se rundt omkring på min Facebook profil, at jeg har mange venner, som på INGEN måde er fanatikere, ja faktisk er de aldrig på fanafsnittet, og alligevel har de ytret på deres Facebook, at de for alt i verden ikke ser Duncan i klubben, så lad være med at tro at det kun er vanvittige fanatikere, som ikke kan lide Morten Duncan. Manden er en idiot, der har været flere skandale historier omkring ham, og ligegyldigt hvad du eller nogle andre siger, så bliver han aldrig min kop te. Pointen er, at du ikke bør sidde og vurdere hvor vidt jeg er en sindssyg fanatiker, udelukkende fordi jeg ikke kan lide Duncan.

   Jeg beklager til jer andre at i skuille se et surt opstød fra mig af, men den attitude der (og tilsyneladene en som endda er ansat i klubben) gider jeg simpelthen ikke at finde mig i.

  • Hvor er du godt nok sørgelig at høre på. Nægter at tro på, at du er fungerende i AGF, når du på ingen måder kan acceptere og respektere andre holdninger end din egen. Med den attitude du lægger for dagen overfor fans af klubben (læs: FANS!), så kan du godt regne med, at vi er mange, der synes, at du skulle tage dine ting og pisse af helvedes til! Føj for den lede!

   Du skal ikke bestemme, hvem der skader eller gavner klubben, og du skal så sandelig heller ikke bestemme, hvilken holdning til Duncan og andre AGF relaterede spørgsmål, der er den rette!

   Anti-Duncan eller ej, fanatiker eller ej; så er der ingen, som skal diktere, hvornår man har berettigelse til at være AGF fan.

  • Lad mig antage, at du er så meget inden om klubben, som du selv siger, så er du vel også klar over, at det strengt taget ikke var klubben, der ejede Duncan til sidst, men onkel kurt, derfor blev han solgt, da der kom et bud, som onkel kurt ville have, og derfor røg han til brøndby, uden at klubben kunne gøre noget, og præcis derfor, er jeg imod spillere, der er ejet af en sponsor, uanset hvor meget AGF’er, han end måtte være, både spiller og sponsor.. Hvis Duncan kommer til klubben, så fint med mig, bare det er klubben, der køber ham, og ikke en eller anden sponsor..

 37. Hvor er det dog sørgeligt at læse positive tilkendegivelser, i forbindelse med Morten Rasmussens omtalte skifte til AGF. Han skiftede til brondby, han omtalte brondby som den klub han holdte med, han omtalte at han ikke holdte med AGF, han skiftede på det værst tænkelige tidspunkt for AGF, og det er sådan set uinteressant om han blev presset eller ej, det pres kan enhver klubmand modstå, når det kommer til at redde sin hjerteklub, økonomiske aspekter taget i betragtning, da han på senere tidspunkt ville kunne få lignende tilbud.

  En klovn skriver at alle M.R. modstandere ville gøre det samme, forårsaget af disse omtalte økonomiske aspekter. FUCK NO ! Du snakker om at gå på kompromis med alt hvad du står for, og endda mundkneppe hele AGF og Aarhus samtidig, og så forvente at kunne vende tilbage og folk har tilgivet dig ?

  Eksemplet med “3 mål i 5 kampe” er det mest patetiske jeg nogensinde har hørt. Dette har INTET med succes at gøre. Jeg er for den sags skyld ligeglad med om han laver 50 sæsonmål, jeg sætter mine personlige værdier højere end succes, og de værdier tæller blandt andet AGFs værdighed og hvad jeg som AGF fan står for, er bestemt IKKE at man vil lade sig pisse på, på så ynkelig en måde.

  Kunne ikke forestille mig noget værre scenarie overhovedet, han vil ALDRIG være velkommen i klubben, og enhver AGF klubmand som måtte være interesseret i at hente ham hjem, og netop nu arbejder for det, vil jeg ikke betragte som værende ægte GFer, da M.R. i bedste fald, er det usleste, mest ynkelige, uvelkomne individ, der nogensinde ka nærme sig Aarhus.

  Frustrationerne er enorme, vreden blir endnu større hvis det sker !

  • CT – Hvad er en ægte GF’er?
   Det lyder for mig som om at alle ÆGTE GF’ere skal have samme mening som dig.
   Ingen over klubben – hvor er det henne i dit indlæg

 38. Jer der påstår han reelt afviser at ville skifte – læs lige citaterne fra den gang
  “- Jeg har været en del af det hold, der er placeret under stregen. Derfor vil jeg gerne være med til at spille os i sikkerhed, siger Morten Rasmussen til JP Århus.

  – Jeg har kun læst om Brøndbys interesse i aviserne. Lige nu står vi over for en vigtig forårssæson, og hvem siger, der er nogen, der vil købe mig lige nu. faktisk vil jeg gerne blive i AGF resten af min kontraktperiode, de næste to år. Men selvfølgelig, hvis der kommer et fantastisk tilbud, må jeg tage det derfra, tilføjer han.

  Gentager lige det vigtigste: Hvis der kommer et fantastisk tilbud må jeg tage det derfra.

 39. CT og Freil. Få jer et liv! Jeg gentaget gerne, at det er er rendyrket fanatisme, alt det intetsigende pis, I fabler om… CT du skriver at det handler om at tilgive – Jeg behøver blot at referere til mine tidligere indlæg – Manden fik besked om at tage imod et tilbud, og det gjorde han så…Du vægter dine persolige værdier højere end succes. Ja, så skulle du tænke lidt mere over dine personlige værdier, for det havde da på ingen måde kommet AGF til gode her. Kørte man forretningen med jeres fanatisme i højsædet, endte vi hurtigt i de lavere rækker, og så er jeg spændt på hvor mange der gad at komme på stadion. Og lad da manden kysse hvilket klublogo, han ønsker, når han repræsenterer en anden klub. det vil jeg da skide på. Jeg ved ikke om det er gået op for jeg to, at fodbold i dag er hård buisness og ikke amatørfodbold. Der er ikke brug for alt det patetiske pis, som I konstant hentyder til – Duncan gjorde præcis det rigtige i den situation. Og Freil: Du skriver jo igen en hel smøre, og kan kun komme med begrundelser, der er HELT væk.. Hvem har sagt, at der ikke er andre mennesker, der ikke kommer på stadion, som har samme holdning som en dum og latterlig fanatiker som dig??? Prøv at læs hvad jeg skriver i stedet. Du sejler rundt i dine påstande – Nej lad os komme af med sådan nogle som jer to. I skader markant mere end I gavner… Gider simpelthen ikke at være i dialog med folk, som tydeligvis ikke har noget der blot minder om saglighed at byde ind med. LÆNGE LEVE DUNCAN!!

  • Kan du forklare mig, hvordan de præcist skader klubben, og hvorfor de skal holde sig væk? For hvis det bunder i deres holdninger til AGFs gøren og laden, så er det da godt nok noget af et nazi-syn, du har på tilværelsen.

  • Fodbold handler vel ikke kun om succes for klubben, men lige så meget om fansne, spillerne, trænerne, ledelsen og alt det andet, der ligger bag. Selvfølgelig skal man være succesfuld, det er jo det, vi alle går og håber, men som det er tydeligt på ethvert fora for enhver klub, er følelser i lige så høj grad en del af gamet.. Som den kære forfatter Terry Pratchett engang skrev:

   THE THING ABOUT FOOTBALL.. THE IMPORTANT THING ABOUT FOOTBALL.. IS THAT IT’S NOT JUST ABOUT FOOTBALL!!!

   Og hvor har han dog i mine øjne evigt ret.. Ingen kan diktere, hvordan det er bedst at være fan, for alle er det på hver sin måde. Vi burde bare være glade for, at vi alle er i samme båd, når det nu handler om at holde med den bedste klub i Danmark..

   Kom så de hvi’ee!!!

 40. Michael:

  Du lyder som en ret presset mand der ikke rigtigt har noget at skrive men som gør det allgievel.

  Først og fremmest… Forklar mig gerne hvordan du kan vurdere at jeg er en dum og latterlig fanatiker, udelukkende fordi du har set mig ytre at jeg ikke bryder mig om Duncan.

  Du skrev at du mente jeg var en dum fanatiker, pga. jeg ikke brød mig om Duncan og dernæst fortalte jeg dig så, at jeg kender mange som heller ikke bryder sig om ham, som på ingen måde er fanatikere og dermed falder dit elendige argument ligesom en smule til jorden.

  Du skrev i øvrigt tidligere at du selv var fungerende i AGF. Jeg har tjekket op på de ansatte i Århus Elite A/S og jeg kan ikke finde nogle ved navn Michael. Så hvilken position er det lige helt præcist du har?

  Nå… Jeg gider egentlig ikke rigtigt at spilde meget mere af min tid på dig, for jeg tror godt at langt de fleste folk kan se hvor langt ude du er med dine anklager og dine store attitude problemer.

 41. Shit du er langt ude Michael.. Er i princippet ligeglad med at Duncan kommer tilbage, så længe han bomber! MEN at du angriber folk og kalder dem “dum og latterlig fanatiker” er virkelig et skråplan. Det er præcis typer som dig vi ikke gider ha omkring fanmiljøet !

 42. Igen igen er du på gal kurs, Freil. Læs dog hvad jeg skriver. Hvor får du nu pludselig fra, at det er fordi du ikke kan lide Duncan?? Det må du så sandelig selv om – Det er dine latterlige argumenter, om HVORFOR han ikke skal tilbage, jeg skyder mod.. Du forstår simpelthen ikke, hvad det er vi diskuterer, selvom det burde være åbenlyst…. Men igen jeg nægter at deltage i en diskussion med en mand, der ikke formår at se ressonansen af helheden – Og så tror du sgu oven i købet, at jeg skriver mit rigtige navn herinde…. Uha uha hvor er det da galt. Sov godt Freil og drøm sødt om Duncan:-)

  • Jeg bruger da mit eget efternavn herinde, som den stolte AGF-fan, jeg nu engang er.. Du er måske ikke stolt af det og vil ikke lægge navn til det?

   • Lysberg, nu ved jeg ikke om du er ansat hos GF, men forstår egentlig godt at Michael ikke vil bruge sit rigtige navn. Han kunne komme til at tale over sig i en situation og derved miste sit job

    • Bevars, men tidligere i indlægget luftede han jo, at han havde insider-viden, der betød at en sponsor købte og betalte løn til Duncan. Ifølge BSN, er dette ikke tilfældet, så enten arbejder vedkommende ikke for AGF eller også er vedkommende knap så troværdig, og så kan det vel strengt taget være ligemeget med at skjule sin identitet?

 43. Og til dig Yalle! Ud fra de nævnte argumenter og svar på mine spørgsmål kan jeg da nemt fortælle dig hvorfor, disse folk skader klubben – Det er et enormt usundt livssyn kun at kunne se EN ting i dette tilfælde AGF. Jeg elsker klubben over alt på jorden, men jeg går da ikke og sætter himmel og hav i bevægelse, når en af vore spillere skifter til eksempelvis, Brøndby, og stempler ham med alle mulige tillægsord – Uden at skulle kalde dette tilfælde en trussel for verdensfreden vil jeg blot fortælle dig, at alt det der fører til krig og had i denne verden er fanatisme og selektiv tankegang, som enkelte udviser omkring dette emne… Og hvis du følger lidt med i hvad der foregår i klubben, vil du kunne konstatere, at den slags mennesker, som der har været mange af i og omkring AGF, stille og roligt er kommet væk fra klubben. De er nemlig meget mere til skidt end gavn….

 44. Så er det jo godt at du kan åbne sådan op og se tingene fra 50 forskellige synsvikler, Michael.

  Du kan måske ikke stå inde for dine udtalelser, siden du ikke vil ud med dit navn? Jeg er egentlig bare interesseret i hvilken person som er fungerende i AGF der synes han kan tillade sig at tale sådan til folk som du har gjort.

 45. Jeg kan i den grad stå inde for mine udtaleser, men du må da kunne forstå, at jeg ikke ønsker mit navn frem….Og jeg giver blot svar på tiltale til folk, som i den grad angriber en person, der blot passer sit arbejde, i dette tilfælde Duncan – Det er så lavt, som noget overhovdet kan være. Men lad os droppe diskussionerne her, og jeg tager også på ferie i fjorten dage om ikke mange timer… AGF længe leve!!

 46. PS: Læs hvad Zinras skriver længere oppe – Han virker som en person, der virkelig ved, hvad han snakker om, og på bedste vis beskriver og argumenterer for sine synspunkter – Den slags har jeg dyb respekt for – Det andet fanatisme kan vi ikke bruge til en fløjtende fis…Godt gået Zinras!!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here