AGF har i den kommende sæson en officiel målsætning der hedder overlevelse i Superligaen, men på den lange bane vil cheftræner Peter Sørensen naturligvis gerne længere op i tabellen. Således siger han til Århus Stiftstidende, at AGF har potentiale til at true holdene lige under FCK i tabellen.

– Det handler om hele tiden at være i stand til at bygge på, forbedre sig, både på banen og organisatorisk. Vi skal op og vise, at vi er gode nok til at være en del af Superligaen. Derefter skal vi tage nye skridt. Og det vil jo så helt naturligt være at fange hold som OB, Brøndby og FC Midtjylland. Igen, gør vi det rigtigt, bygger vi hele tiden på, så burde det være realistisk indenfor en årrække – måske to-tre år – at komme op på det niveau. Men det handler om, at tingene går op i en højere enhed, på og udenfor banen, og det er der ingen garanti for, at de gør. Men potentialet i AGF er der til stede, mener Peter Sørensen.

Selvom AGF-træneren er uerfaren som cheftræner på topniveau er han ikke synderligt bekymret for de opgave der venter ham forude.

– Det er ærlig talt ikke noget, der optager mig så meget. Jeg kommer ikke til at ændre mig som træner eller den måde, jeg griber tingene an på i det daglige, fordi jeg nu skal træne i Superligaen. Scenen er større, og der venter bedre hold, ja, men jeg og holdet kommer til at forbedre os på nøjagtigt samme måde til kampene, som vi har gjort det i 1. division. Så er der heller ikke mere hokuspokus over det at være fodboldtræner, siger han til Århus Stiftstidende.

3 KOMMENTARER

  1. Tag nu lige en slapper.. lær dog af sidste sæsons store fejl – at komme med udmeldinger inden sæsonen overhovedet er startet..

    • Han har jo ret.. eller læser du kun overskrifter. jeg var også skeptisk med EB-overskriften, men når man læse hvad han rent faktisk siger, så er det ikke helt galt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here