Når AGF til næste sæson skal spille Superliga lyder den officielle målsætning, at klubben skal overleve i rækken. Ifølge Peter Sørensen betyder dette dog ikke nødvendigvis, at AGF som en selvfølge vil være en del af nedrykningskampen.

– Fordi vi er oprykker, behøver vi ikke partout at blive en del af en overlevelseskamp. Potentialet blandt spillerne og i klubben generelt er til mere end at bevæge sig rundt i bundregionen af Superligaen. Men kun, hvis vi i samlet flok griber tingene rigtigt an. Ender vi på en femte eller sjetteplads, og det kunne jeg godt tænke mig, at vi gjorde, så vil det i min bog være en rigtig god og succesfuld sæson for klubben, siger Peter Sørensen til stiften.dk og fortsætter:

– Det er bestemt ikke et urealistisk mål, men ikke et mål i sig selv. Jeg vil godt være med til at sige, at det er en realistisk ambition, at vi i næste sæson i hvert fald vil være i stand til at gøre os fri af nedrykningsspillet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here