Mark Howard måtte udgå af søndagens kamp efter at AGF havde brugt sine tre udskiftninger, så holdet efterfølgende måtte spille med 10 mand. Skaden går udover Howards ferie, som ellers startede i dag.

– Det er ikke så skønt at gå på ferie med sådan en skade. Jeg er nødt til konstant at have behandlinger i ferien. Det er virkelig møg-irriterende. Det skete, da jeg jagtede en modspiller nede i hjørnet. Jeg kunne bare pludselig mærke et riv, siger Mark Howard til JP Aarhus.

AGF tabte kampen 2-4 efter en sløj indsats på Sjælland, hvor de sædvanlige breddespillerne ikke greb chancen fra start.

– Inden kampen sagde træneren, at vi ikke måtte tage let på opgaven, for det ville blive en god testkamp for de spillere, der måske ikke har fået så meget spilletid i denne sæson. Men ingen har lyst til at gå ud og tabe, sagde Mark Howard.

1 KOMMENTAR

  1. “Jeg kunne bare pludselig mærke et riv” – herlig jysk oversættelse! Men spøg til side så føler jeg godt nok med manden. Det må da være, ja, møg-irriterende… og så i en kamp uden egentlig betydning.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here