I vinters fik AGF tilknyttet de tre unge georgiere Giorgi Diasamidze, Davit Skhirtladze og Lasha Shindagoridze, og nu er der indgået nye aftaler med de to førstnævnte. 19-årige Diasamidze har forlænget den aftale på et halvt år, som han skrev i vinters, med et år. Samtidig har 19-årige Davit Skhirtladze skrevet under på en 3-årig aftale. Diasamidze fik debut for AGF i sæsonens sidste kamp mod HB Køge, og sportschef Brian Steen Nielsen ser flere gode egenskaber i offensiv-spilleren.

– Giorgi har nogle offensive kvaliteter, som er sjældne i dansk fodbold. Hans teknik og spilforståelse er på et højt niveau. Han skal stadig vænne sig til den form for fodbold, der spilles i Danmark og blandt andet arbejde med den defensive del af spillet. Det har han nu den kommende sæson til, hvor han bliver matchet på bedst mulige vis i A-truppen, fortæller Brian Steen Nielsen til AGFFodbold.dk og fortsætter om Davit Skhirtladze.

– Davit har også i næste sæson alderen til at spille på U19-holdet, men hans færdigheder er på så højt et niveau, at vi har vurderet, at en forfremmelse til A-truppen vil være det bedste for hans udvikling. Hvis han fortsætter med at bygge på sine præstationer, kan alle AGF-fans godt glæde sig. Davit har alle kvaliteter til at blive en profil for AGF om nogle år, slutter Brian Steen.

Skhirtladze og Diasamidze har udover deres nye kontrakter også fået en billet til at træne med A-truppen efter sommerferien, mens den sidste georgier 18-årige Lasha Shindagoridze indtil videre bliver i  U19-truppen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here