Mandag skrev TV2 Sport, at Morten ‘Duncan’ Rasmussen vender hjem til Fredensvang i sommerens transfervindue. Ifølge mediet skulle en AGF-sponsor stå klar med økonomiske midler til at dække omkostninger ved at købe ‘Duncan’ fri fra hans kontrakt i Celtic, samt betale angriberens løn i AGF. Samme medie har nu forhørt sig hos Celtic, som dog ikke har nogen kommentarer til rygterne.

– Jeg kan bekræfte, at der er interesse for Morten Rasmussen fra flere klubber. Vi kan ikke sige noget om, hvilke klubber der er tale om, det eneste vi kan sige er, at der er interesse for Morten, siger en talsmand for Celtic til tv2sport.dk.

Spn.dk har ligeledes haft fat i talsmanden, hvis kommentar til forveksling mindede om ovenstående citat.

Læs også:
‘Duncan’: Ingen aftale med AGF
Medie: ‘Duncan’ skifter til AGF

Foto: TV2.dk

4 KOMMENTARER

  1. Ej, jeg havde ellers troet at de ville sige.
    Ja, vi har en aftale. Du må ikke skrive noget om den endnu, for der skal lige sendes en pressemeddelse ud først ;-)

  2. er sgu for dyr, hvis det passer at købet udgør en investering på omkring 20 mill. Beklager, men så synes jeg de penge kunne bruges bedre på en udenlandsk proff på forskerordning……

  3. Jeg kan love dig at han ikke koster 20m. De henter en spiller. Han slår fejl og lejes ud 2 gange. Hans værdi er faldet. Der er ingen i verden der vil gå ud og betale mere end de købte ham for. Og jeg har hørt 10m og 14m. Hvis han koster over 8m så bliver han ikke solgt. Når det så er sagt så er det alt alt for meget for AGF.

  4. De 20 millioner indebærer jo ikke blot transferen fra Celtic til AGF! Man skal huske at tænke på, at lønnen er medregnet de penge, og med en eventuel kontrakt på 3 år, så vil alene lønnen vel også kunne snige sig op omkring 6 millioner kroner.
    Han er meget dyr, men jeg mener, han er det hele værd! HAN er manden, der kan gøre forskellen i angrebet + vi har en altid målfarlig Peter Graulund. De kan godt lave 30 mål sammen!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here