TV2Sport kunne mandag aften fortælle, at en tilsyneladende velhavende sponsor har valgt at købe den tidligere AGF’er Morten ‘Duncan’ Rasmussen fri af hans kontrakt i skotske Celtic og samtidig betale hans løn. Hovedpersonen selv kender ikke noget til det, siger han nu.

– Det har jeg svaret på hele det her forår. Det ændrer sig jo ikke, fordi en avis eller et medie begynder at skrive nogen historier, siger han til spn.dk.

‘Duncan’ lægger dog ikke skjul på, at han sagtens kunne se sig selv i AGF.

– Jeg har sagt, at jeg selvfølgelig har følelser for AGF, og selvfølgelig kunne jeg godt tænke mig at spille der på et tidspunkt, men lige nu har jeg jo en kontrakt med Celtic, som jeg har hele tiden har sagt. Så det er jo irrelevant lige nu.

Foto: AGFfodbold.dk

4 KOMMENTARER

  1. Vi kommer ikke til at få bedre, og da han skiftede skulle han skifte, det var bedste for hamog for klubben. JEG håber han kommer tilbage til klubben og hjælper os med at blive bedre så vi kan blive et solidt midter hold i ligaen !

  2. Nu må folk da snart holde på med at tude over at han forlod os til fordel for Brøndby. Der er ingen der er større end klubben – og dengang var det bedst for klubben at han skiftede. At det så var Brøndby der ville give mest er jo markedsvilkårene.

    På nuværende tidspunkt kan klubben nok heller ikke finde bedre spillere- så igen må vi holde os til ordsproget der bruges i så mange andre sammenhænge. Ingen er større end klubben. Hvis klubben/BSN m.fl. vurderer at Duncan kan give et positivt indput er jeg absolut fan af at hente ham…

    Derudover er han jo guld værd at have foran modstandernes mål…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here