AGF-spillerne er ikke de eneste, der søndag kunne fejre en sejr. I gennem hele sæsonen 2010/2011 har AGFFAN.dk stået for en konkurrence, hvor brugerne har kunne gætte på udfaldet af AGFs kampe i første division. Hele 82 forskellige brugere har fået point i konkurrencen, og vinderne er nu altså blevet fundet.

Tre brugere har været fælles om at dele 1.pladsen med 11 point gennem længere tid, og da ingen af de tre har kunne snige sig forbi modstanderne i sæsonens sidste kamp, er plads-fordelingen sket ved lodtrækning. Udfaldet er derfor:

1. plads: pindus

2. plads: Faarup

3. plads: Krodil

Præmierne, der er venligst sponsoreret af det uofficielle tøjmærke 1880 original, er følgende:

1. præmie: 1 polo og 1 t-shirt

2. præmie: 1 polo

3. præmie: 1 t-shirt

Er du en af vinderne, må du gerne kontakte AGFFAN.dk på følgende e-mail adresse: mail@agffan.dk. Så sørger vi for at få sendt præmierne afsted.

AGFFAN.dk siger tak til alle, der har deltaget i vores konkurrence og til 1880 original for de flotte præmier. Vi vender selvfølgelig tilbage med den populære odds-konkurrence næste sæson.

Se den samlede stilling og reglerne for konkurrencen her.

3 KOMMENTARER

  1. Tillykke med det, der blev ydet værdig modstand! :)
    Dog er jeg ked af, at jeg så mange gange glemte at oddse… :(

  2. Er præmierne sendt ud?? For jeg har endnu ikke modtaget noget, men håber da det kommer på et tidspunkt snart :) Og tak for en god konkurrence gutter :D

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here