Mandag aften kunne TV2 Sport oplyse, at Morten Duncan Rasmussen var tæt på et skifte til AGF, da der efter sigende skulle være en AGF-sponsor, som både ville betale transferbeløbet og angriberens løn.

Aarhus Stiftstidende oplyser dog i dag, at Celtic minimum skal have 7,5 millioner kroner for at lade Duncan komme fri af sin kontrakt. Desuden har Celtic-spilleren en månedsløn på 500.000 danske kroner, som AGF får svært ved at hamle op med.

Dermed er AGF ifølge avisen meget langt fra en aftale med Duncan, som vil koste aarhusianerne over 20 millioner kroner.

Morten Duncan Rasmussens agent afviser ligeledes, at angriberens fremtid er på plads.

– Vi har et møde med Celtic i juni, hvor vi forventer besked om deres fremtidsplaner med Morten. Men hvad udfaldet bliver af det møde, kommer vi nok til at holde for os selv, siger Duncans agent, Ivan Marko Benes til Aarhus Stiftstidende.

Celtic har efter sigende over for Herald-journalisten  bekræftet, at man ikke vil slippe Duncan gratis. Journalisten, Michael Grant, spår at Duncan vil blive udlejet endnu engang.

– Alle signaler fra Celtic går på, at man ikke har nogen som helst planer med Morten Rasmussen, som man mener var et fejlkøb. De vil af med ham, men vil heller ikke tabe alt for mange penge på ham. Så det ender nok med et nyt lejemål, siger Michael Grant fra Herald til Stiften.dk.

Foto: AGFfodbold.dk

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here