Efter mandagens træning kunne AGF-spillerne gå på sommerferie, og det efter en sæson hvor ambitionen om oprykning til fulde er blevet indfriet. Blot to nederlag og toogtyve sejre er det blevet til i den forgange sæson, og derfor kan trænerteamet med tilfredshed og ro i sindet give spillerne en tre-ugers ferie.

– Det er en tiltrængt ferie. Det har været en super sæson, truppen har leveret. De har været store favoritter til at rykke op, men derfra og så til at få det gjort – dér er et stykke vej. Den måde, de har gjort det på, har været flot. De har leveret – ikke kun i kampene, men også hver dag til træning – over en hel sæson. Det er det, der har gjort, at vi ikke har haft svært ved at leve op til favoritværdigheden. Jeg synes, det er et fantastisk stykke arbejde, der er blevet lagt over en hel sæson fra spillernes side. Deres ferie er velfortjent, siger assistenttræner Jesper Sørensen til agffodbold.dk.

Den 22. juni mødes spillerne igen på  træningsanlægget Fredensvang for at gøre de sidste forberedelser, inden en ny sæson i Superligaen sparkes i gang. Men helt ferie får hverken spillere eller trænere.

– Vi har lidt arbejde at gøre i ferien også. Der er syv uger til næste kamp, og det er ikke ret lang tid. På de syv uger skal vi have afholdt noget ferie og også have en opstart, hvor vi skal vænne os til at komme op i et højere gear, end vi var, da vi sluttede her, og har spillet i hele sæsonen. Det er klart, der venter ferie, men det bliver aktiv ferie. For trænerteamet venter der forberedelse. Vi skal have styr på alle vores modstandere, vi skal have styr på vores trup, vi skal have styr på fitnessniveauet hos hver enkelt spiller, lyder det fra assistenten Sørensen, der fortsætter omkring den kommende finjustering af spilkonceptet.

– Vi har været så heldige, at det er gået fornuftigt det meste af sæsonen, og derfor har vi kunnet tro på, at det koncept og det spilsystem, vi har, er bæredygtigt. Det skal vi arbejde videre med. De fleste af de, der kommer til at spille, er jo også de, der har spillet i den her sæson. Så vi ved, at meget ligger på rygraden hos de fleste. Derfor kommer det til at handle om at finjustere og gøre ting endnu bedre.

I perioden 16.-18. juli afvikles den første runde i Superligaen, og dermed har AGF’erne næsten fire uger til at forberede sig i fra de mødes d. 22. juni.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here