Rygterne har svirret mere end aldrig før i de seneste dage, hvor AGF tirsdag morgen ifølge medierne var tæt på aftaler med både Morten ‘Duncan’ Rasmussen og Kim Aabech. Inden dagen var omme var disse historier dog afkræftet af begge spillere, og onsdag kom Brian Steen Nielsen så ligeledes på banen med sin forklaring om, at hverken ‘Duncan’ eller Aabech var tæt på en kontrakt.

Nu står Brian Steen Nielsen så og skal finde andre spillere til sit kommende Superliga-mandskab, og han er ikke i tvivl om, hvilken type spiller han leder efter.

– Vi mangler noget i den offensive afdeling, hvor vi har et minimalt antal kvalitetsspillere. Nu gik vi og trak den længe med Kim Aabech, hvor vi så ikke kunne gå efter andre emner, men det vil vi gøre nu. Vi kigger både i Danmark og udlandet, siger Brian Steen Nielsen.

– Det skal helst være typer, som kan spille flere pladser i offensiven. For eksempel en, der både kan spille kant og angriber, som David Devdariani og Søren Berg, siger AGF-sportschefen til Tipsbladet.dk.

11 KOMMENTARER

 1. Drop det der med alsidig. Dem har vi. Giv os en stor stærk targetman.
  Og en midterforsvarer, der kan spille ved siden af Howard.

  • Helt Enig – vi står og mangler en fast angriber til startopstillingen, så for min skyld må targetman gerne være den eneste palds han kan spille, så længe han gør det godt.

   Egentlig er det noget pjat med at alle spillere skal kunne spille flere pladser – forstil jer at afvise et indkøb af en målmand, fordi han kun kan spille en plads på banen….

 2. Hvad blev der af en reel angriber og en afløser til Feilhaber? Forsøger man nu, efter Aabech fadæsen, at slå 2 fluer med et smæk? Det synes jeg vil være totalt uholdbart, for er der noget vi mangler, så er det en rigtig angriber, der kan score mål.

  • Noget kunne jo tyde på, at Aabech var udset til, at være den store “profil”, som BSN har fablet om skulle erstatte Feilhaber fuldt ud, og åbenbart også samtidig være den fuldblods målsluger man har ønsket sig, hvis alt andet glipper… og Aabech var jo hverken det ene eller det andet, men højest en ustabil og langsom fattigmands-udgave af Feilhaber…

   Man kan naturligvis altid håbe på, at man kun havde Aabech som “førsteprioritet” fordi han umiddelbart kunne dækket et hul i truppen, og var den hurtigste løsning man kunne få i hus så, at man derefter i ro og mag kunne arbejde stille og roligt hen imod det mere vanskelige projekt, at finde en spiller fra “øverste hylde”, uden at blive helt til grin, hvis det mislykkedes.. for man kan jo aldrig helt regne med, at få de større “navne” på krogen, da de som regel har flere gode tilbud at vælge imellem.
   .

 3. Jeg bér til en sponsor vil gi’ penge til et køb af Duncan.

  Desuden tænker jeg lidt over hvad der blev af Danilo Arrieta, håbede godt nok han kom hjem igen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here