Søren Berg har både optrådt som kantspiller og angriber i den halvsæson der netop er afsluttet i 1. division. Her har han i 14 kampe stået for fem scoringer, og AGF-angriberen Peter Graulund roser holdkammeraten for, at udvise stor vilje og gejst.

– Han er meget professionel i sin indstilling til tingene og står for en sund træningskultur, som smitter af på andre. Han springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Han har en god fysik, en kraftfuld fremtræden og han kan sætte en mand af. Han har matchvinderinstinkt og kan afgøre en kamp ud af ingenting. Han har rigtig stor betydning for vores hold og er en væsentlig årsag til oprykningen, siger Peter Graulund til Tipsbladet.

AGF-topscoreren fortæller videre til avisen, at Søren Berg ikke er typen der er vild med medierne.

– Han gider jer ikke. De ting, som stikker lidt dybere end bare om kampen, dem holder han inde i omklædningsrummet, hvor han godt kan åbne op og sige sin mening til os. Han har ofte en klar mening om tingene. Han mener bare ikke, at det kommer andre, som pressen, ved, slutter Graulund.

1 KOMMENTAR

  1. Lyder som en vigtig og sympatisk gut – han ville sikkert være fin at beholde i klubben, når han stopper som spiller

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here