Den nuværende Hannover 96-spiller Leon Andreasen slår tydeligt fast, at han vil hjem og spille for AGF. I øjeblikket har Andreasens tyske klub stor succes, da de endte på 4. pladsen i Bundesligaen og skal ud og spille Europa League. Leon Andreasen har et år tilbage af sin kontrakt med Hannover 96, og når den udløber er et skifte til AGF ikke usandsynligt.

– Jeg har sagt til Annabel (Leons kone, red), at jeg skal hjem og spille for AGF på et tidspunkt. Men Annabel siger bare, at så må jeg komme og besøge dem i weekenden. Hun laver sjov, men nu må vi se, om vi kan blive enige om det. Jeg skal i hvert fald hjem og spille for AGF. Det vil jeg altså, siger Leon Andreasen til sporten.dk.

28-årige Leon Andreasen har i lang tid siddet ude med en skade, men er til den kommende sæson fit for fight.

Foto: Sportsagency.dk

23 KOMMENTARER

 1. Leon hjem igen.. Herligt!!! Mon ikke han kan holde sig skadesfri i Superligaen? De går vist noget mere til den i tyskland, og er ikke blege for at skade holdkammerater for at få en startplads selv.. Ihvertfald, hvis man skal tro både tøffes og David Nielsens bøger, hvor de skriver om deres oplevelser i tysk fodbold..

 2. Jeg vil gerne have lov at høste æren for det her. Jeg mødte ham i byen sidste uge, hvor jeg fik ham til at love han ville komme hjem indenfor 2-3 år. Så bare sig tak ;) ej spøg til side, men jeg mødte ham rent faktisk, hvor han fortalte han ville komme tilbage indenfor et par år.

  • Set i lyset af hans lange skadespauser, er det måske derfor.. Superligaen er muligvis en god liga, men stadig lidt af en badeferie i forhold til mange af de ligaer, der ligger syd for grænsen.. Men kvaliteten i suppen er jo lige fordoblet, nu hvor vi er rykket op igen hehe ;p

  • Har du seriøst snakket med Leon Andreasen? Tror jeg fandme ikke på!
   Men han kunne da være fin i klubben!

  • Jeg talte med Emil Lyng i City Vest i lørdags. Han skulle skrive autograf på knægtens trøje og spurgte ham hvor. Så svarede jeg ham, lige der hvor dit nr skal sidde efter sommerferien. Han grinte og sgde: Ja man ved jo aldrig hvad der kan ske – Nu har jeg fortalt det hvis nu det skulle ske ;-)

 3. Utroligt som folk lige pludselig tror at han findes i truppen, til trods for en udtalelse om, at han gerne vil til AGF.

  • Der er da ingen, der har sagt, at de tror på, at han kommer tilbage.. Det er blot blevet nævnt, at man gerne vil have ham hjem, da det kunne være rigtig fedt.. Er det nu forbudt at drømme? ;p

 4. siger ikke at han findes i truppen, giver bare lige en visualisering på hvorledes vores hold kunne se ud med hans tilgang.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here