16-årige Jakob Vase har efter et imponerende forår på U17-holdet nu fået forlænget sin kontrakt med AGF. Den løber nu til 2014.

– Jeg er glad og tilfreds, for det fortæller mig, at jeg har bevist mit værd, og at AGF har lyst til udvikle videre på mig. AGF er også det eneste rigtige for mig, for jeg er glad for at spille i klubben og vil gøre alt for at slå igennem. Så må tiden vise, hvor langt det rækker, men målet er selvfølgelig en dag at komme op i Superliga-truppen og blive fuldtidsprofessionel, siger Vase, der kom til klubben fra Aabyhøj IF som 13-årig, til AGFfodbold.dk

Klubbens sportschef, Brian Steen Nielsen, er også en særdeles tilfreds mand efter kontraktforlængelsen.

– Man kan ikke undgå at lægge mærke til Jakob på en fodboldbane. Vinderviljen lyser ud af ham, og han stiller store krav til sig selv og sine holdkammerater. Han er meget dedikeret i alt, hvad han foretager, og derfor har vi stor tiltro til, at han tage skridtet fra talent til topspiller, siger Brian Steen Nielsen.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here