Thorstein Helstads franske klub Le Mans missede oprykningen til den bedste fodboldrække i Frankrig og derfor kan den norske målkonge være på vej væk. For to uger siden erfarede JP Aarhus, at AGF var ude efter den 34-årige nordmand.

– Der er fire klubber, som har været konkrete, og det er de klubber, vi snakker med nu. Nogle af klubberne er skandinaviske, og nogle af dem er udenlandske. Vi fører nogle samtaler, men vi har ikke noget hastværk. Der kan jo også komme nye klubber til, siger Thorstein Helstads agent, Stig Lillejord, til tipsbladet.dk.

Ifølge Tipsbladets oplysninger, så skulle OB også være interesserede i Thorstein Helstad, men på grund af alderen, står angriberen ikke øverst på fynboernes ønskeliste.

Thorstein Helstad scorede hele 21 mål i 35 kampe for Le Mans i den næstbedste franske række i sæsonen 10/11.

Angriberen har kontraktudløb med Le Mans denne sommer.

Foto: fotball.bt.no

13 KOMMENTARER

    • Man fristes til at sige i lige måde ;) Du tænker jo lidt det samme som mig, antager jeg, i og med du udtaler dig således… ;) Men den lå sgu til højrebenet – det må også du indrømme :D

     Men Helstad virker som en ganske fin angriber med et absolut godkendt scoringsgennemsnit. Dog taler alderen i mine øjne i mod et skifte.

 1. Tror godt at de skandinaviske klubber kunne være os og OB. OB skulle eftersigende være ude efter Carew også, så måske vi har en chance

   • Ja, de snakker John Carew. Hvilket ikke er helt utænkeligt. Han har selv udtalt at han gerne vil tilbage til skandinavien, men ikke Norge. At det ikke er pengene, men lysten der gør at han fortsætter. OB skal spille Champ League kval, så hvorfor ikke – – Han kunne jo også komme her og hjælpe os til mesterskabet ;-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here