DBU har i dag offentliggjort kampprogrammet for den kommende sæson i Superligaen, som igen bliver med aarhusiansk deltagelse. AGF åbner sæsonen på hjemmebane mod Lyngby.

Søndag d. 17. juli gør AGF comeback i Superligaen på NRGi Park mod Lyngby, og efterfølgende venter kampe mod AaB (ude), OB (hjemme) og SønderjyskE (ude).

I efteråret venter der AGF hele to udekampe i Parken mod FCK, mens holdet møder Brøndby IF en enkelt gang på hjemmebane. I foråret venter der omvendt en enkelt hjemmekamp mod FCK, mens AGF møder Brøndby IF både ude og hjemme.

Se hele kampprogrammet her.

11 KOMMENTARER

 1. Hvordan er det nu det er? Er det bedst at møde de gode hold på hjemmebane, og så have mulighed for point, eller at møde de dårlige hold på hjemmebane, og så være sikre på point?

  • Helt klart at møde de gode hold såsom FCK, BIF, OB og FCM hjemme, da chancen for point er meget større hjemme end ude mod de hold!

   Og kan se vi har 2 gange hjemmebane mod BIF, OB og FCM. Det er perfekt!

   • Ja, men omvendt er chancen for point mod bundholdene også tilsvarende mindre når vi møder dem på udebane. Eller hvad?

     • Haha, ja selvfølgelig, men der er jo også større sandsynlighed for point hjemme mod HB Køge end mod Brøndby :-)

 2. Det er rigtigt, men min pointe er at alt i alt vil procenterne for at få point være større ved at møde de gode hold hjemme end de mindre gode – end omvendt (gode hold ude end mindre gode). Det tror jeg både statistikkerne og oddsene kan bevise.

 3. Min lille udregning siger at vi får 38 point i sæsonen, fordelt på 9 sejre, 11 uafgjort og 13 nederlag. Det burde være nok til en sæson mere – det var det dog ikke sidst vi var oppe – men denne gang er der ikke noget der hedder Randers!

 4. Er der nogen der ved om lørdags- og mandagskampene er belvet fjernet denne sæson?

  Så vidt jeg kan se er der kun 1 lørdagskamp for os – og det er den sidste kamp mod FCM

  • Jeg tror ikke du skal lægge for meget i de specifikke tidspunkter, da de formentlig bliver ændret pga. tv-transmission.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here