Nogle angiveligt tyske bakterier af den mere sygdomsfremkaldende slags (VTEC), har givet begrebet agurketid en helt anden betydning end vi normalt forbinder med udtrykket. Uanset dette har den sædvanlige journalistiske løssluppenhed hærget i den senere tid. Den tid som vi normalt kalder agurketid er over os. Og selvom den rammer os, fordi vi er så optaget af de mange rygter, er den næppe sygdomsfremkaldende. Godt for det.

I mine to forrige indlæg kredsede jeg meget om de mange rygter i pressen omkring hvilke spillere, der angiveligt skulle være undervejs til AGF. Pressen har været gået i selvsving, men det har mange fans sandt for dyden også. Det har været underholdende læsning. Men ikke mindre underholdende var det, da en af mine venner den anden dag sagde ”Nu er de gudhjælpemig begyndt at skrive hvem AGF, IKKE forhandler med”. Sikkert en henvisning til skriverierne om, at der IKKE var forhandlinger mellem AGF og Nordstrand. Men tænk engang, hvis Stiften, Tipsbladet, Onside, Bold, Ekstra Bladet og hvad har vi, skulle i gang med føljetonen om alle de spillere, som ikke er på vej til AGF. For ikke at tale om vores egen site AGFFAN og andre fansites, hvor der også er gået agurketid i den.

Jeg spørger bare: kan det ikke være lige meget hvilken hylde, de spillere vi IKKE forhandler med kommer fra?

Som nævnt synes jeg, at disse mange rygter er underholdende læsning. Indtil videre har det eneste rygte med hold i, været at AGF skulle være tæt på at skrive med Kim Aabech. Dette var faktisk ikke engang et rygte, idet kontakten mellem de to parter var bekræftet af Lyngby Boldklub og af spilleren selv. At det så glippede i sidste ende var så det. Men alt det andet skriveri, har som det ser ud nu, været grebet ud af luften. Jeg undrer mig bare over, hvordan de forskellige medier får ideerne.

Til gengæld forstår jeg godt, at mange fans fortæller om, hvilke spillere de gerne så i klubben. Det er helt naturligt, men er helt overvejende uden hold i den virkelighed, der kommer til at ske. For Sportschef Brian Steen Nielsen arbejder efter alt at dømme hårdt på at skaffe forstærkninger til vores allesammens AGF. Forstærkninger der skal være med til at sikre, at AGF klarer den første svære sæson i Superligaen. Og de eventuelle forstærkninger ligger mange af os ret meget på sinde. Og det skal såmænd nok vise sig, at nogen får deres ønsker opfyldt.

Jeg venter ligesom I andre på, at der kommer nyt. Altså reelt nyt, som vi kan glæde os over, eller i hvert fald forholde os til. Til forskel fra de mange rygter der svirrer og har svirret.

Medens jeg venter, vil jeg udnytte tiden med at skrive indlæg om nogle af de spillere, vi allerede har i truppen. Så læs med, når jeg en af dagene kommer med mit – for mange nok lidt overraskende – bud på, hvem jeg ser som den største profil i AGF-truppen netop nu.

2 KOMMENTARER

  1. ”Nu er de gudhjælpemig begyndt at skrive hvem AGF, IKKE forhandler med”. Måske er det bare mig, der ikke helt forstår dette. Men Morten Nordstrand blev rygtet til AGF, Mtac tror jeg det var, kontaktede Nordstrands agent og han fortalte, at der ikke var forhandlinger i gang..

    Det var vel bare for at få afklaret rygterne omkring Nordstrand i en stund, da der var mange inklusiv mig selv, der gerne så ham i klubben? :)

  2. Det er altid spændende med rygter i silly season, men for min skyld måtte der gerne snart blive meldt noget officielt ud om en ny spiller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here