Randers FCs direktør, Jacob Nielsen, har tidligere udtalt, at alle spillere skal blive og hjælpe klubben, der netop er rykket ud af superligaen. Det ser dog ikke ud til at blive aktuelt for profilen Mikkel Beckmann. Han jagtes tilsyneladende af AGF.

Randers Amtsavis skriver, at de sydlige konkurrenter – og i øvrigt oprykkere fra landets næstbedste række – AGF har henvendt sig til Randers FC med henblik på at forhøre sig omkring Mikkel Beckmann.

– Jeg vil ikke kommentere på konkrete klubnavne, men jeg kan konstatere, at en spiller som Mikkel Beckmann er interessant i manges øjne. Det hele handler om en pris, og der er to klubber og en spiller, der skal blive enige, før et skifte kan blive en realitet, siger offensivspillerens agent Mads Bach Lund til Randers Amtsavis.

Jacob Nielsen ønsker ikke at kommentere historien.

Foto: Ernst Van Norde

8 KOMMENTARER

 1. Kan ikke se det ske. Han spiller vel Devdarianis plads, og jeg ser helst at Devdariani holder sin plads i opstillingen. Og jeg ser slet ikke Beckmann som direkte angriber. Kom nu med den boxspiller og forstærkninger til forsvaret, før vi ser på spillere af Beckmann/Aabech typen som ikke har nogen decideret plads. Vi har allerede Devdariani til at ligge mellem angrebet og midtbanen.

  • Beckmann er han ikke i periferien af landsholdet? Hvis han er det, er han vel også stærk nok til at kunne forstærke AGF. Du ser gerne Dev bevare sin plads i startopstillingen. Det gør jeg også, men kun hvis han er stærk nok. Kommer Beckmann til klubben og slår Dev af holdet, må det være fordi truppen med Beckmanns ankomst er blevet stærkere, eller hvad?

   Men rolig nu. Dette kan meget vel være endnu et af de mange rygter…

 2. Beckmann ville være fantastisk at få til klubben – men han kan næppe være billig og jeg tror han er udenfor vores prisklasse. Vil være en klar forstærkning til vores midtbane. Ja tak.

  Mht. boxspilleren er jeg ikke i tvivl på at han kommer. Tricket er vel bare at henter vi Beckmann har vi transfervinduet til at arbejde på den helt store fisk til angrebet!

 3. beckmann ville værre klasse på kanten og stephan, også har vi dev og graulund på toppen, og berg som joker på bænken

 4. Håber så meget at BSN henter Mikkel Beckmann :D Ham og janas kamper, desværre har vi ikke råd eller plads til dem begge… da vi os skal have en bomber på toppen ;) Men dejlig nyhed med beckmann… HIV HAM I LAND BSN

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here