Ifølge Randers Amtsavis vil AGF købe Randers-profilen Mikkel Beckmann. Imens Randers er røget ned i 1. division er AGF rykket op i Superligaen, hvilket kan være med til, at Beckmann er interesseret i et skifte til Fredensvang. Hovedpersonens agent, Mads Bach Lund, taler i hvert fald positivt om AGF.

– Der er mange klubber, der er interessante for Mikkel. Enhver klub, der kan tilbyde et højere sportsligt niveau, end der hvor Mikkel er nu, er interessante. Men Mikkel har stadig et år tilbage af sin kontrakt i Randers og derfor kan han ikke selv bestemme, det er klubben der sætter dagsordnen, siger agenten til mtac.nu.

– En klub som AGF, som er en traditionsrig meget stærk klub, vil have rigtig mange spilleres interesse, men hvorvidt Mikkel er interesseret i AGF, kan jeg ikke udtale mig om, da jeg ikke har snakket med ham om det, slutter agenten.

Ifølge agenten er Mikkel Beckmann ikke hjemme i Danmark, men en tur til Dubai.

Foto: Ernst Von Norde

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here