Mange AGF-fans troede at den nye angriber i klubben skulle være Morten Duncan Rasmussen, da TV2 Sport i sidste uge fortalte, at Celtic-spilleren var tæt på et AGF-skifte. Sportsredaktøren fra Århus Stiftstidende, Jan Schouby, tror dog ikke på TV2 Sports oplysninger.

– Det virker som en gigantisk and, siger Jan Schouby til Onside.dk.

– Celtic skal formentlig have en million euro ( 7,5 millioner kroner, red.) for at slippe ham, og derudover er der vedholdende rygter om, at han får på den anden side af seks millioner kroner om året til en lav skat i Celtic. Da han var i AaB, fik han, hvad der ville svare til fem millioner kroner om året, siger Schouby og fortsætter:

– Hvis man skulle tegne en tre-årig kontrakt med ham, ville man binde fem millioner kroner om året i tre år. Det ville være 15 millioner kroner plus frikøbet på 7,5 millioner kroner. Så skulle man finde en sponsor i Aarhus, der ville betale 22,5 millioner kroner for at hente “Duncan” hjem, fortæller redaktøren.

Morten Duncan Rasmussen har som bekendt tidligere repræsenteret AGF. Det var i 2002 – 2006.

Foto: AGFfodbold.dk

5 KOMMENTARER

  1. Jan Schouby vrøvler… Det er naturligvis indforstået, at lønnen bliver væsentligt lavere, når Duncan selv har givet udtryk for, at han gerne vil spille for AGF. jeg mener også at kunne huske, at BSN i den forbindelse sagde, at lønnen skulle man nok kunne finde ud af, men at det var den høje transfer der var problemet.

    Tror Schouby måske, at Feilhaber tjente småpenge i den Engelske Premier League, før han skiftede til AGF ?… Poulsen , Nando gik jo også ned i løn, da de kom til AGF og MJ opgav en løn omkring de 13-14 mio. kr., for at spille for 1,5 mio. kr i AGF, da han kom retur… og sådan vil de altid være.
    .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here