Mikkel Beckmann er seneste spiller på rygtelisten i AGF. Efter at Randers FC er rykket ned i 1. division er det ikke usandsynligt at Bekmann er på udkig efter en ny arbejdsgiver, og ifølge Randers Amtsavis har AGF henvendt sig til Randers FC med henblik på et køb af Mikkel Beckmann. AGFFAN.dk har spurgt sine fans på Facebook, hvorvidt de synes det er en god idé at tilknytte Beckmann.

Afstemningen har kørt på Facebook-siden de seneste par dage, og svaret er klart. Ud af de 172 responderende stemte hele 119 personer ‘Ja’ til, at ‘AGF skal hente Mikkel Beckmann’ – altså knap 70 %. De resterende godt 30 % svarede ‘Nej’ til samme spørgsmål.

AGFFAN.dks Facebook-side rundede iøvrigt 3.000 fans tidligere på måneden, og hvis du ikke allerede er fan, så kan du via følgende link ‘synes godt om’ siden nu.

Foto: Ernst Van Norde

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here