Forsvarsspilleren Anders Nielsen har ikke planer om at sidde på bænken i AGF. Nielsen blev udlejet til SønderjyskE, da AGF for et år siden rykkede ned i 1. division. Men nu returnerer den 24-årige Anders Nielsen tilbage til Fredensvang.

– Jeg mener, at jeg er god nok til at være fast mand i de fleste klubber i Superligaen, og det gælder også AGF. De andre midterforsvarer er gode, men jeg tror nok på mine egne kvaliteter til at sige, at jeg synes, at jeg er bedre. Når jeg er helt 100 procent klar, så kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle spille, siger Anders Nielsen til tipsbladet.dk.

Hvis Anders Nielsen ikke spiller hver gang vil han søge efter nye græsgange.

– Hvis AGF ikke ser mig som en fast mand, så er jeg åben for at komme til en anden Superliga-klub, hvor jeg kan få spilletid. Jeg er god nok til det, siger Anders Nielsen og fortsætter.

– Lige p.t. sigter jeg ikke efter 1. division. Hvis der ikke er noget i Superligaen, må jeg kigge efter ligaer i andre lande, slutter Anders Nielsen.

Anders Nielsen har i sin tid i SønderjyskE døjet med skader, men småskavankerne bekymrer ikke forsvarsspilleren. Han nåede at spille 13 kampe for SønderjyskE, hvor 11 af dem var fra start.

Foto: Allan Baden

4 KOMMENTARER

  1. En sej indstilling. Jeg tvivler dog på, at han står foran Mark og Dan – og Kure er nok også foran ham. Hvis han skal have spilletid, tror jeg, at han skal satse på en position som højreback. Konkurrencen er i mine øjne ikke lige så stor her, som i det centrale forsvar. Men der er kamp om pladserne – det gælder i øvrigt alle dele af banen.

  2. Enten er det en sej indstilling eller et vink med en vognstang om, at han ikke gider AGF. Mener også han var ude og sige, at han gerne ville blive i SønderjyskE. Den kan godt tolkes som, jeg VIL spille hver gang ellers bliver jeg umulig, men det ved jeg godt er umuligt, derfor sælg mig!

    Ellers er det bare en dræber indstilling og fed tro på egne evner (som han mpske mangler at bevise lidt, i hvert fald hvad jeg har set i SønderjyskE)

  3. Hvis han efter et år i Sønderjyske kan spille sig til en fast plads i forsvaret, så synes jeg at BSN skal se at lave en permanent aftale med dem om de skal give hår på brystet til en AGF spiller hver sæson, den næste man sender af sted kunne være Kapidzic.

    Men ellers er det rimeligt godt gået at komme fra Næstved og tilspille sig fast plads ved siden af Østli på et højere niveau.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here