AGF-fansene er i årevis blevet anklaget for at have for høje forventninger til deres klub, og i medierne bliver både fans og klubben selv fremstillet som jubeloptimister, der ikke kan se realiteterne i øjnene. TV2 Sports kommentator Jens Jørgen Brinch mener dog for det første, at en topplacering for klubben ikke er urealistisk, samt at han godt kan lide AGF’s høje ambitionsniveau.

FC København har været altdominerende i den netop overståede sæson, og TV2 Sports kommentator tror på, at hovedstadsklubben vil vinde mesterskabet igen til næste sommer, og at billedet i toppen af ligaen iøvrigt vil ligne det fra sidste sæson.

– Jeg tror det bliver nogenlunde de samme forfølgere med Brøndby og OB, formentlig også FC Midtjylland, og så kunne jeg egentlig godt forestille mig, at AGF kunne komme derop, siger Jens Jørgen Brinch.

– Der er jo altid det her med at folk synes at AGF selv melder for hårdt ud, men der kan jeg egentlig godt lide hvis de går frem og siger ‘Vi vil i top 5-6’. De er nemlig ikke den klub der siger ‘Vi skal bare overleve’. Sådan snakker man ikke i AGF. Så sådan synes jeg det er fint at AGF melder ud, siger fodboldkommentatoren til Kanalsport.dk.

AGF’s officielle målsætning for den første sæson i Superligaen lyder dog ydmygt på, at klubben skal overleve.

16 KOMMENTARER

 1. Jeg bliver sgu så træt af at høre på idioter som Saxo. De sidste par år er der ikke en eneste fra AGF eller os supportere som har meldt noget ud, og alligevel skal de fortsætte deres plade som kører i samme rille : “AGF går efter guldet!”, eller “Nu bliver vi CL mestre”.

  Jeg ved ikke om de savner os, eller der er en anden årsag til at vi skal høre på det pjat hele tiden. Kan nogen forklare mig det??

 2. Det er vel bare klassisk spin fra medierne, der elsker at lave stereotyper på folk og klubber. F.eks. er Sønderjyske nærmest altid den stakkels underdog der kæmper og kæmper, fremfor et hold der spiller røvsygt og burde være rykket ned, BIF bliver stadig behandlet som om vi var i 90’erne, AGF er tosserne fra anstalten med potentiale, FCK er de evigt professionelle, osv. osv.

  At både BIF, RFC og Lyngby forlængst har overgået os som galeanstalter spiller jo ingen rolle for medierne, for det er bare sådan vi er blevet karakteriseret. Og sådan vil det være lige til den dag vi vinder 7 mesterskaber i streg og det er gået galt for enhver anden klub i ligaen.

  Holmstrøm demonstrede i nedrykningssæsonen hvordan en medieperson (som han nu engang er blevet) ser på tingene, da han var efter både os og Køge i sin tid. Han savnede ambitioner fra klubberne i landet, hvilket han fik fra os, hvorefter vi skulle svines til for at melde dem ud (det var vel at mærke mens vi stadig vandt og blev ved med det). Han begrundede sine svinere med at der også skulle være realisme inde over, hvilket han så fik fra Køge et par uger efter, da de meldte ud de ikke forventede at overleve. Det fik de dog også en kæmpe sviner for, selvom det er det eneste fornuftige udgangspunkt fra en klub af den størrelse.. Og vi så jo også hvordan det gik dem. Og endeligt viser Saxo viser sine mentale kapaciteter ovenfor, så det kan jo være han er en del af Onside redaktionen :)

 3. Jeg gætter på at Saxo er AGFer inderst inde og forsøgte at latterligøre “den typiske reaktion” på enhver artikel omhandlende AGF, på sarkastisk vis… Det er jo standard-reaktionen som fremhæver vekommende selv som imbecil, mere end noget andet :-)

  • Jeg tror at denne spændende Oxas person, som sikkert ingen relation har til Saxo, måske har overset at det er en AGF fanside og ikke bold.dk vedkommende befinder sig på. Derfor er sådanne reaktioner naturligvis fjollede at skrive, da der næppe er mange BIF-fans og lignende der kommenterer på vores “interne” nyheder.

   Men det kan naturligvis godt være at det bare er mig? :)

 4. Jamen jeg er da enig med Jens Jørgen Brinck. Vi HAR store forventninger til vores klub i AGF, om folk så vil det eller ej. Der er altid mange folk som snakker om lækre placeringer til AGF, om det så er mesterskab eller en 5 plads, så er faktum altså at vi som det bedste resultat de sidste tjaa.. 10 år eller sådan noget har opnået en 6. plads i Superligaen og ellers har vi ligget på 8-10 pladsen og 2 gange har vi formået at rykke ned. Vi er efterhånden gået hen og blevet et elevatorhold som man kalder det, men på trods af det, så snakker MANGE af os stadigvæk om at nu vil vi op og slå os fast i midten af tabellen og få gode resultater i Superligaen.. Vi har ikke formået at gøre det de sidste mange år, så hvorfor skulle vi kunne gøre det i år?

  Jeg ved det ikke, men på trods af alt ovenstående, så tror jeg stadig på en fornuftig placering og jeg ser stadig en lys fremtid som AGFer, og alt andet ville være fuldstændigt tåbeligt. Tror man ikke på sin klub så ser jeg ingen grund til at følge klubben.

  Det er bare fedt at være AGFer og bo i en by som Aarhus hvor folk virkelig tror på det.. Realisme eller ej !

 5. Klap lige hesten…. Og ikke den fra stalden i Randers. Vi skal bare overleve første sæson i ligaen og alt over en 10. plads er ren bonus. Lad os nu ikke rive med i alt det ævl om en topplacering, men lad os da lære noget af de to nedrykninger vi har været igennem !

 6. Så lige som denne sæson i suppen(set bort fra Fuck) har været kan alt sgu da ske. <—-Denne sætning er ikke det samme som vi blive nr 2, 3 eller 4 men vi skal da give det en reel chance for at se hvor langt vi er i forhold til vores konkurrenter og ikke give op. Vi skal kæmpe os tilbage med hårdt arbejde og en indstilling hvor vi giver alt hvad vi har også se hvor langt det rækker når sæsonen er forbi. Dette gælder også i min verden i pokalen turneringen som også fortjener et vist fokus.

 7. Hvis Jens Jørgen Brinch er ekspert må I kalde mig Gårdmand Bjørn………. Og AGF bliver ikke tophold – hold nu med det nonsens……….

 8. Der er forskel på at være håbefuld og drømme om en snarlig tilbagevenden til toppen af dansk fodbold, sådan som vi fans vi gør og så klubbens officielle målsætning, der går på, at vi bare skal overleve (ikke rykke ned) i den første sæson i Superligaen.

  Ingen af delene er forkert.

 9. Hmm ikke alt det der igen, med at nu er AGF tilbage og ville gå hele vejen. Tag det stille og roligt med det og bare skaf så mange point som muligt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here