AGF-midtbanespilleren Jerry Lucena er blevet udtaget til det filippinske landsholds to kampe mod Sri Lanka. Kampene er VM-kvalifikationskampe i den asiatiske turnering AFC Challenge Cup, og den første spilles om cirka tre uger – den 29. juni.

Dog er det slet ikke sikkert, Jerry Lucena kan deltage i kampene for landet, hvor hans far oprindeligt stammer fra. AGFfodbold.dk skriver:

Endnu er det dog usikkert, om Lucena kan deltage i de to kampe mod Sri Lanka. AGF’eren pådrog sig kort inden afslutningen på den forgangne sæson en skade, der holdt ham ude af forårets sidste kampe. Afhængig af om han er helt klar igen, når truppen vender tilbage efter ferie, vil der blive taget stilling til, om landskampene kan passes ind i Lucenas opstartsprogram hos AGF.

Lucena fik debut på det filippinske landshold tidligere i år.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here