Kasper Povlsen skal senere på måneden repræsentere det danske U21-landshold, når dette er vært for EM-slutrunden i Danmark. Holdkammeraten Casper Sloth spår ham en nøglerolle på U21-holdet.

– Jeg tror, at han bliver rigtig vigtig for Danmark. Der er ikke ret mange spillere af hans type og derfor kan han komme til at spille rigtigt meget. Det er godt at have en til at rydde op nede bagved, som også kan arbejde hårdt på andre dele af banen, vurderer Casper Sloth.

– Kasper er meget ydmyg omkring sig selv og sin rolle på et hold, men han er også typen, der sagtens kan lave sjov i et omklædningsrum. Han kan sagtens åbne munden, siger Casper Sloth til Århus Stiftstidende og fortsætter:

– Han har et rigtigt godt spark fra distancen, men det er ikke så tit, at man ser det, fordi han ofte er placeret længere tilbage på banen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here