AGF’s talentchef Casper Bugge roser Kasper Povlsen frem mod EM-slutrunden i Danmark senere på måneden. Povlsens vilje og fightermentalitet er sjældent set bedre, mener han.

– Kasper er en af de mest ærgerrige og arbejdsvillige fodboldspillere, som jeg har arbejdet sammen med. Han er oppe på højde med eksempelvis Morten »Duncan« Rasmussen. Kasper vil det her så meget, at han er villig til at give alt for at nå dertil. Han tager imod med kyshånd, når vi arbejder med tekniske, taktiske eller andre fodboldmæssige aspekter. Alt bliver sat til side for fodboldens skyld, siger Casper Bugge.

– Han er meget bevist om, hvad han er god til, og hvad han er knap så god til. Han er enhver træners drøm. Hvis du giver ham en opgave, så gør han det, du har sat ham til på fantastisk vis. For ham handler det altid at gøre det, der er bedst for holdet. Derfor hører du ham heller ikke fremhæve sig selv efter en kamp, for han sætter sig altid i anden række. Man skal dog ikke tage fejl af ham, for han har et indre drive, som man meget sjældent ser i dansk fodbold, siger Casper Bugge.

– Hans selvindsigt er meget sjælden på dette niveau. En ung mand har engang sagt til mig, at efter hårdt arbejde kommer endnu hårdere arbejde. Og det er meget sigende for Kasper. Det er den indstilling, som han går på banen med til hver træning, siger talentchefen til Århus Stiftstidende.

2 KOMMENTARER

    • Det kan også være at Pub Player betegnelsen er urimelig at hæfte på Duncan, vi har den jo kun fra en ikke navngiven skotsk journalist.

      Henne på AaB Supports debatside.dk har flere personer været til træning for at se om han var så doven som man troede, det var han ikke. Han bliver rost for hans træningsiver og der skal meget til for at nordjyder roser andre folk, især når de ikke taler med den lokale accent.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here