Sidst i maj måned hævede TV2 Sport, at en sponsor skulle stå klar med økonomiske midler til at hente Morten ‘Duncan’ Rasmussen til AGF. Denne historie er dog blevet afkræftet fra flere sider – bl.a. af AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen – men mediet fastholder troen på, at rygtet vil vise sig at have talt sandt.

– Sagen var den, at vi fik oplysninger fra kilder, der havde dokumentation for, at baggrunden for en sådan aftale var i orden. Hvorfor det ikke er sket endnu, vil jeg ikke gisne om, men vi har stadig en formodning om, at sagen ikke er så død, som det antydes andre steder, udtaler TV2 Sports webredaktør, Peter Schulz, ifølge mtac.nu.

Pt. tyder intet på at ‘Duncan’ er på vej hjem til AGF, og officielt lyder planen fortsat, at han efter sommerferien vil vende tilbage til Celtic.

Foto: TV2.dk

4 KOMMENTARER

  1. @ Tobias, sikke en krølle… Pt tyder intet på at Duncan er på vej… Sagt med andre ord, du mener journalisten er fuld af løgn!!!
    Jeg tror hverken han kommer idag eller imorgen, men jeg tror han kommer før vinduet lukker, Celtic vil af med ham, og han er garanteret billigere til august!!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here