AGF har i dag rykket klubbens U19-anfører, 18-årige Jens Jønsson, op i A-truppen. Forsvarsspilleren har været inde i en rivende udvikling, og qua hans fysiske styrke har AGF’s trænerteam vurderet, at han er parat til at træne fast med klubbens bedste mandskab.

– Han er en af de unge spillere, der har fysikken til at begå sig på højeste niveau. Han har et stort talent, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at se ham på førsteholdet. Han er anfører på U19-holdet og spiller med en fantastisk power og karisma på banen. Jeg håber og tror, han vil udstråle det samme, når han kommer op at spille med de bedste. Aldersmæssigt er han stadig U19-spiller, og han vil også komme til at spille på U19-holdet i den kommende sæson. Vi skal være opmærksomme på, hvordan vi giver ham den bedst mulige overgang fra ungdoms- til seniorfodbold, men jeg har en forventning om, at han vil komme til at udvikle sig hurtigt i løbet af de kommende år, siger Brian Steen Nielsen til AGF’s hjemmeside.

Den forhenværende U19-spiller glæder sig til udfordringen ved at spille med AGF’s bedste spillere.

– Det er stort for mig, og noget, jeg har set frem til. Jeg har snuset lidt til det, men ikke trænet kontinuerligt med førsteholdet. I første omgang handler det om, at jeg skal vænne mig til tempoet i spillet og fysikken i duellerne, siger Jens Jønsson.

Læs hele artiklen om det 18-årige talent her.

6 KOMMENTARER

    • Så vidt jeg ved har han spillet i midterforsvaret på u19-holdet, men kan med fordel også bruges på den centrale/defensive midtbane… om han så kan spille back, er vel ikke helt utænkeligt.

  1. Great news…

    Jønsson har aldrig i sit liv spillet back og tror heller ikke han vil blive brugt der, men det må tiden vise.

  2. Han er en forsvarsspiller der kan føre bolden frem. Minder på nogle områder lidt om Jens Gjesing. Både i statur og spillestil.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here