I aften sparkes den største sportsbegivenhed på dansk grund nogensinde i gang, når det danske U21-landshold møder Schweiz i Aalborg. Kasper Povlsen er en central figur på holdet inde på banen, men i et interview fortæller han bl.a. om, at han uden for banen er den mere stille type. Se indslaget herunder.

4 KOMMENTARER

  1. Selvom Kasper er i kanonform, er jeg bange for at han starter på bænken i aften, for at gøre plads til Christian Eriksen. Eriksen er selvskreven, så valget står mellem Kasper og Mike Jensen på den centrale midtbane tror jeg.

  2. Og da Albæk er udtaget på yderste mandat, og hvis man tager in mente at Kasper spillede 90 rigtig gode minutter mod Tyrkiet forleden, så tror jeg faktisk at Hr. Povlsen starter inde:)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here