AGF’s midtbanespiller Kasper Povlsen fik fuld spilletid, da Danmark i dag spillede sin første kamp i U21-EM. Modstanderen var Schweiz og desværre for Danmark og Kasper Povlsen måtte de gå fra banen med 0 point, da de blev besejret med 0-1.

Kasper Povlsen var en af Danmarks bedste spillere. Ifølge AGFfodbold.dk var midtbanespilleren involveret i meget og var god til at skille sig af med bolden.

Næste gang Kasper Povlsen og det danske U21-landshold skal i aktion er på tirsdag, hvor modstanderen er Hviderusland på NRGi Park.

3 KOMMENTARER

  1. Var selv en tur i Aalborg igår, og jeg synes at Kasper Povlsen spillede en rigtig solid kamp. Nogle enkelte småfejl, men ellers en meget stabil indsats af Povlsen, som resten af det danske hold godt kunne lære noget af!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here