Ifølge den norske netavis VG er Thorstein Helstad – en af de angribere der i dette transfervindue er blevet sat i forbindelse med AGF – tæt på et skifte til den franske klub AC Monaco. Hermed er rygtet om at normanden skulle være på vej til AGF altså faldet til jorden, såfremt avisens oplysninger viser sig at være sande.

Ifølge avisen skriver Helstad under på en to-årig kontrakt med Monaco i løbet af få dage. Thorstein Helstad er i øjeblikket på ferie, og har derfor haft en god undskyldning for ikke at kommentere på rygterne.

Denne nyhed efterlader så blot endnu en streget spiller på rygtebørsen i AGF.

Foto: Fotball.bt.no

3 KOMMENTARER

  1. Fint hvis det er sandt. Så kan han stryges fra listen og jagten kan starte igen. Jeg ser gerne, at man nu går 100% efter Makienok.

  2. Enig mht. Makienok, men han er altså ikke i samme klasse som Helstad, og vi kan derfor ikke nøjes med Makienok. Helstad er en KLAR forstærkning, Makienok en lotto, der umiddelbart styrker bredden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here