Ifølge JP Aarhus er AGF interesserede i den norske bomber Thorstein Helstad. Angriberen vil i løbet af få dage træffe den endelige beslutning. Ifølge hans agent, Stig Lillejord, er der blot to klubber tilbage at vælge imellem. Det drejer sig om en fransk og en skandinavisk klub – måske AGF.

– Vi har kigget alle tilbud igennem, og valget står nu mellem en fransk og en skandinavisk klub, siger Helstads agent Stig Lillejord til bold.dk og fortsætter.

– Thorstein er lige nu på ferie og vender hjem om et par dage, og derefter træffer han sit valg. Det er to meget forskellige kontrakttilbud, men begge er gode muligheder for Thorstein, siger agenten.

Agenten Stig Lillejord ville ikke kommentere nærmere på definitionen ‘en skandinavisk klub’.

Thorstein Helstad er kontraktløs, da han ikke valgte at forlænge med Le Mans, som han nettede 21 gange for i den netop overstående sæson i den næstbedste franske række.

Foto: fotball.bt.no

9 KOMMENTARER

 1. Spændende at valget kun er mellem to klubber. Hvis vi er den unavngivne skandinaviske klub, kunne jeg godt forestille mig, at han i sin alder gerne vil tættere på Norge. Gratis (grå) guld!

 2. Personligt håber jeg ikke, at denne skandinaviske klub er AGF. Muligvis er der mål i manden, men alderen synes jeg er i overkanten. Der kan findes andre alternativer, der scorer ligeså mange mål med en lavere alder.

   • Det er sandt, at de har sin pris, men det har en mand, der scorer 21 mål i en sæson, uanset alder.. Og de lønkrav, han kan kræve er sikkert ret store, uanset alder.. Se en mand som Henke, der i en alder af 33-36 skovlede store kontrakter hjem med Barca og man u, til trods for sin alder.. Alderen gør dem ikke nødvendigvis billigere..

 3. Men nu kan han da trods alt få et a-kasse medlemsskab oven i aftalen med vores nye Randers sponsor, når han ender med at fylde op på skadeslisten !

 4. Men hvis nu han kan score 20 kasser næste sæson, så synes jeg sgu ikke han er så tosset! Og han er vel trods alt ikke forfærdelig dyr, nu når han er så gammel!

 5. Ikke flere “tisse i bukserne for at holde varmen”-handler, tak! Han har sandsynligvis ikke mere end maksimalt 1-2 sæsoner tilbage i benene. Så vil jeg godt nok hellere foretrække en mand, man kan regne med i nogle år endnu, og som evt. kan sælges og tjenes på, hvis det rette bud kommer.

 6. Jeg synes stadig ikke han virker som den bedste handel, da han er alt for gammel. Vi skal i forvejen have erstattet Graulund, Martino og Berg indenfor de næste par år, så at skulle erstatte en ekstra angriber til den tid virker ikke ideelt.

  Vi SKAL simpelthen have noget yngre med noget fremtid i, selv hvis vi får Helstad.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here