Tirsdag kom det frem at Kristlig Fagbevægelse – Krifa – det næste halve år vil overtage Royal Unibrews plads på AGF-trøjen, mens foreningen ligeledes vil lægge navn til C-tribunen de kommende tre år. Denne nyhed har for alvor fået AGF-fansene op af stolene i en ellers forholdsvis død periode uden særligt nyt.

En ny Facebook-gruppe under navnet ‘AGF-fans der siger nej til Krifa som sponsor‘ har på godt et døgn samlet over 800 medlemmer, der altså alle erklærer sig enige i gruppens formål – nemlig at vise utilfredshed med den nye storsponsor.

Også på AGF’s officielle Facebook-side har folk grebet til tasterne.

– Det må være udtryk for, at økonomien i klubben er endnu dårligere end jeg havde troet. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at man havde valgt den flok nasserøve, hvis der var et alternativ. Sportslig rykkede vi op i år, men moralsk er vi sunket, skriver en tydeligt skuffet fan på klubbens Facebook-væg, hvilket er et af de mere sobre indlæg blandt mange sure opstød.

98 KOMMENTARER

 1. Nu skal folk sgu til at slappe lidt af! Vi skal være glade for, at der er nogen, som gider poste penge i vores kasse, som der i forvejen er lavvande i!

 2. Der er noget lort det her. Der er godt nok mange der hellere vil lege fagforeningskrig end støtte AGF. Jeg skammer mig over at se nogen af de holdninger der er begge steder.

 3. Og så skal man også lige tage forbehold for, at en stor del af medlemmerne af gruppen slet ikke holder med AGF.

 4. Pinligt pinligt. Sponsorer skal modtages med kyshånd. De poster mange penge i klubben og uden dem havde vi ikke AGF . At nogle så er utilfredse med en sekunda ølsponsor bliver vippet af pinden grundet et højre spons tilbud fra anden sponsor burde folk til juble over. Det er fuldstændig ligegyldigt hvad sponsor vi har- det som tæller er vores klub består. kæft hvor bliver man flov over sådan et indlæg…!

 5. Det kunne være lidt fedt, hvis krifa trækker sig fra trøjen og tribunen pga dårlig omtale, for de hænger stadig på kontrakten de næste tre år..
  Forza krifa-hetz

  Just dreaming

  • Tjah, Royal Unibrew kontrakten udløber 30. juni, så Krifa kontrakten gælder vel først fra 1. juli og dermed kan de vel gå uden at lægge en krone i kassen.

   Er du så tilfreds?

   • De har jo lavet kontrakten, så den binder dem jo de næste tre år..
    Det jeg mener er at det kunne være fedt for så kunne vi få dobbelt sponsorpenge..

 6. kingo… enig knappen trykkes..støt holdet og så fuck da hvor pengene kommer fra. om det er en lukums producent eller en kirke i dont give a fuck.. DET PENGE…. hvis folk er sååå utilfredse så bliv væk… AGF er vigtigst….

 7. Penge lugter. I dette tilfælde af svindel, skruebræk, profitjagt og kristenfis. En fagforening laver overenskomster – Krifa er ikke en fagforening, en rigtig lortesponsor med et logo, som er en skændsel på den hvide trøje.

 8. Jeg er fuldstændigt om så Venstre begynder at sponse AGF. Det handler om bold på banen og ikke hvilket logo der er på maven. af spillerne.

  • Uha du har fat i den lange ende ;)
   Ej. Jeg synes bare at politik, religion og sport skal holdes fra hinanden. Fint at nogle fodboldspillere er kristne, islamister etc., men det kan da ikke være sandt at AGF på en gang har forbundet disse tre ting.

  • Der mangler kun at nævnes al qaida, faderhuset, jehovas vidner og scientology.. så er alle de ekstremer, der kan nævnes vist remset op.. og man kan jo altid gå i ekstremer, hvis man virkelig vil se de negative ting.. krifa er jo klart i samme kasse som johnny, ruth og bin laden.. eller nåh nej..

 9. Drop nu det pis altså vi har snuppet en sponser fra randers fordi de ser AGF mere attraktiv. det betyder AGF får flere dollars og det gavner derfor klubben. AGF er til for at vinde pokaler ikke for at please alt hvad fanen synes. velkommen til Krifa :)

 10. Folk skal da bare styre sig. Er argumentet at Krifa ikke må støtte AGF fordi der er enkelte fans der bedre kan lide andre fagforeninger, jamen så er man da ude på lidt af en glidebane. Så skal vi vel heller ikke have en øl- og vinsponsor eller i det hele taget sælge øl på stadion, fordi nogle kan blive fulde og gøre noget dumt, eller fordi der findes alkoholikere. Måske er NRGi ikke den bedste energileverandør for mig, så derfor skal de også bare væk.

  Der findes ikke ét eneste produkt eller virksomhed på denne klode, der ikke kan laves et lignende og lige så tyndt argument imod. Faktum er bare at en sponsor betaler for en reklamesøjle, ligesom alle andre steder. Folk boykotter vel heller ikke TV2 fordi kanalen nogle gange reklamerer for et produkt de ikke bryder sig om?

 11. dem der brokker sig over at vi har fået krifa som ny storsponser er ikke agf fans. det er bare nogle som altid skal brokke sig. kom så de hvide.

  • Vent.
   Hvorfor er vi ikke AGF fans?
   Jeg har stået ude på det stadion storset, hver kamp i hvad, de sidste fem-seks år?
   Jeg betaler flere tusinde for sæsonkort, medlemsskab i fanclub, jeg er med på så mange udebaneturer, som muligt, jeg lægger penge i boderne derude, jeg deltager i fanarrangmenter, jeg har været til de sidste fire spillerpræsentationer.
   Kom så de hvi’e!
   Bjarne kom ind i kampen, tak ;)

 12. Jeg forstår simpelthen ikke problemet i at have KRIFA som sponsor. Når folk skriver at det er moralsk forkert og et dårligt signal at sende kan jeg kun undre mig. KRIFA har i dag 185.000 kunder og er DK’s 3. største fagbevægelse. Hold nu jeres politiske observans for jer selv og lad være med at pådutte AGF jeres holdninger.

 13. Fantastisk at vi får en sponsor som Krifa der er en moderne virksomhed som kigger sig om efter et godt sted at eksponere sig. At vi er det sted bør vi være stolte af.

  Alt det ævl om “rigtige” fagforeninger giver jeg ikke meget for – men alle har selvfølgelig tet til at udtrykke sine holdninger

 14. Jeg er fuldstændig enig, jeg er selv medlem af Krifa

  Jeg er funktionær og privat ansat hvilket vil sige at Overenskomster osv osv er fuldstændig irrelevant for mig

  Jeg forhandler selv min løn med min arbejdsgiver

  Så lad nu det her være i fred og kom videre, AGF har fået en brand god aftale som sikre dem mange penge = muligheden for at sætte et godt hold sammen

  • Det er da noget værre vrøvl. MANGE (hvis ikke majoriteten) funktionærer der er ansat i det private, hører under en overenskomst.

   • Hvor arbejder du henne??? Kender ingen der ikke køre deres egne lønforhandlinger medmindre du er offentlig ansat

 15. Så vidt jeg ved, går krifa vist ikke synderligt meget op i religion. Min kæreste er medlem pga deres priser, for hun er bestemt ikke kristen, eller religiøs i nogen anden sammenhæng.. krifa er en forretning, som så mange andre, og forretninger skal tjene penge. Det gør de blandt andet ved at blive set, og hvor bliver man set mest, i randers eller i dk’s tredie-største klub? De har poster penge i kassen, og om et halvt år er der en ny på trøjen.. jeg tror, at jeg overlever, at det så er krifa i en kort periode..

 16. Føj for en stinker, AGFs ledelse der fik præsenteret for os fans. Personligt ønsker jeg enhver form for religiøse markeringer holdt HELT UDE af stadion og væk fra mit fodboldhold, uanset om det er Krifa, Det muslimske Broderskab eller Mosaisk Trossamfund man måtte entrere med. Argumentet om at “de lægger penge i vores kasse” holder ikke i dette tilfælde; der er ikke tale om et tilfældigt ølmærke, men om en politisk/religiøs organisation af kontroversiel karakter.
  At sprede benene for enhver pris er noget der kan foregå på Halmtorvet, IKKE i AGF Det er en chokerende mangel på forståelse for, hvad en fodboldklub er, man her lægger for dagen. De mange protester viser, at GFs ledelse har overskredet en grænse, og jeg kan kun håbe, at rigtigt mange vil protestere, f.eks. ved pibekoncert på stadion når Krifa præsenteres og ved at undlade at købe de nye klubtrøjer.

  Om igen AGF!

  • Kære Søren

   Hvad er dit argument for dette!!! Ok de hedder Krifa og hvad så!!!??

   Hvis du selv har ca. 5 mill om året til at poste i AGF så du kan undgå Krifa så skal du da sikkert være så hjertens velkommen!!

   Hvordan kan en fan af AGF (som mangler desperat mange penge) have den holdning til et firma som gerne vil spytte millioner en ens hjerte klub?? Jeg forstår det simpelthen ikke

   Synes simpelthen det er direkte pinligt at læse de kommentarer som i kommer med (jer der ikke kan lide Krifa)

   Jeg skulle måske også argumentere for (selvom jeg støtter Rød Blok) at i skal holde jeres snæversynet populistiske holdninger omkring arbejdsbevægelsen for jer selv og koncentrere jer om at holde med AGF og støtte dem i tykt og tyndt i stedet for!!!

   • Kære Brian,

    hvis du læser mit indlæg igen så bemærk, at det netop IKKE handler om arbejderbevægelsen.

    Jeg er et 100% ureligiøst menneske, og jeg ønsker ganske enkelt ikke at blive forbundet med nogen som helst religiøse bevægelser, det være sig Faderhuset, Folkekirken eller ASA-troende.

    Om der står Statsanstalten for Livsforsikring, Påskebrød eller Hurup Smedeforretning på trøjerne, det er jeg helt ligeglad med. Men at min fodboldklub, som jeg har støttet i 44 år, på denne måde kobler sig på en religiøs vogn, det kan jeg simpelthen ikke acceptere.

    Det var så mine helt personlige bevæggrunde. Men hertil kommer, at AGF ved at træde ind over mange tilhængeres grænser (jeg tror at der er rigtigt mange “rigtige” fagforeningsmedlemmer, der føler sig trådt lidt for nær), det er bare for dumt.

    Venlig hilsen

    Søren

    • Hvor i deres bekendtgørelser står der, at man skal være religiøs for at være medlem? Mig bekendt, er det bare en fagforening, som alle andre.. og at sammenligne dem med faderhuset er da ikke meget bevendt.. skal lige nævnes, at jeg ikke er medlem af krifa, men derfor har jeg intet imod dem, så længe de ikke smider om sig med religiøsiteter, hvilket de ikke gør..

     • Fra Kristelig Fagforenings vedtægter Stk. 2: ”
      KF bygger på det kristne livs- og menneskesyn. Guds
      ord i Bibelen er grundlaget for dette syn.”

     • Underligt nok, er der vist ingen, der bliver påduttet at skulle være kristen, for at være medlem.. så det er vist så som så med det kristne i den fagforening..

 17. Kan kun grine af de fjolser der har oprettet den FB gruppe.. Mange af medlemmerne er end ikke fra Århus, og hvis man kigger efter, så finder man også et kendt medlem fra den yderste venstrefløj.. Som ikke plejer at have problemer med at tage politik med på tribunen.. men åbenbart kun så længe det er en sag som vekommende støtter.. Mon de fjolser også havde oprettet den gruppe havde det været en af de “røde” fagforeninger der var blevet sponsor.. Næppe

 18. “AGF fans raser over ny sponsor”. Er sikker på størstedelen af AGF’s rigtige fans sætter pris på at virksomheder vil investere penge i klubben. De er altid de naive negative såkaldte fans, der råber højest – desværre!!
  Imorgen kan de sikkert ikke forstå, hvorfor vi ikke snart køber en ny dyr spiller for de penge, de åbenbart ikke ønsker klubben skal tage imod.
  Få jer et liv!

  • For satan, hvor for er det, at man ikke er en rigtig fan, når man mener sin klub gør noget forkert?
   “Hvorfor er vi ikke AGF fans?
   Jeg har stået ude på det stadion storset, hver kamp i hvad, de sidste fem-seks år?
   Jeg betaler flere tusinde for sæsonkort, medlemsskab i fanclub, jeg er med på så mange udebaneturer, som muligt, jeg lægger penge i boderne derude, jeg deltager i fanarrangmenter, jeg har været til de sidste fire spillerpræsentationer.
   Kom så de hvi’e!”
   Igen, hvorfor er jeg ikke en rigtig fan?

   Jeg forstår som godt, hvorfor AGF ikke køber en dyr spiller for de penge klubben ikke har.
   Så, som jeg skrev til Bjarne, kom ind i kampen, tak ;)
   Og forresten “Hver mand sin smag”.

     • Ja, dig.. og bare generelt noget godt.. synes tit, at jeg ser sig forsvare en bitterhed bitterhed over noget omkring agf, så blev bate nysgerrig efter noget positivt..

    • Bl.a. kan der nævnes at man for en månedtids siden forlængede kontrakt med Marcus “Hulk” Solberg, ungdomstopscorer for u17. Man tør rykke unge spillere op i A-truppen.

     Er nysgerrig her, hvilke bitterheder taler du om?

 19. Bliver sq gal i skrallen over at en en meget lille gruppe mennesker, skal sætte dagsordnen for de loyale fans.
  Dem som “raser” over Krifa er med garanti heller ikke dem som kommer på stadion og brænder for klubben.
  Og især fordi det hele er så patetisk og ensporet.

   • Jeg er da ikke i tvivl om at der er nogle som kommer på stadion og følger holdet med Hjertet som er trætte af det.

    MEN når man lige hurtigt klikker ind på de forskellige medlemmer og ser at deres interesser er SIF og Liverpool eller at de bor i Viborg osv osv osv osv.

    Jeg har intet problem med at firmaer som Krifa sponser AGF.
    Så længe der er en prof distance i mellem parterne.
    Og lets face it, vi skriver 2011 og selvfølgeligt er der det. Det er jo virksomheder.

    Men ok folk er nok bare ikke klogere end at de kke kan skelne mellem politik og bold.
    For jeg har ikke set at AGF har blandet noget politisk ind i det her.
    De har signet en sponsor så vi kan få nogle penge i kassen.
    Så vi kan overleve i suppen. Det er i min interesse og i klubbens interesse.

    Mit hovede kan godt adskille hvad der er politik, religion og fodbold.
    Og jeg er af den overbevisning de fleste af os er kloge nok til at se udover det faktum. Men det er måske her jeg tager fejl…
    Når jeg sidder på stadion den 17 juli,
    så er jeg da fløjtende ligeglad med om der står “Kong Hans”, “KRIFA” eller noget helt andet på tribunen. Så længe der bliver scoret mål, købt spillere der gavner klubben, vises flot spil og bliver serveret pølser.

     • Det er vel lidt modstridende, hvis man brokker sig over noget i agf, og set så viser sig, at man samtidig holder med en af de store rivaler.. så er hjertet da ikke 100% i nogen af klubberne..

     • Jeg kan godt se at hvis man VIL læse det sådan KAN man godt.
      Men der menes at personen er erklæret Silkeborg IF- og Liverpool fan. Og vedkommene kommentere så sagen som værende GFér ind til benet.

      Men jeg synes det er meget meget sigende for hele situationen at du vælger at kommentere en sætning som i det store hele kun underbygger min pointe.

      Desværre en tendens som går igen i hele denne sag.
      Apropos bold så bliver der vist gået KUN efter manden og ikke bolden i dette tilfælde…

     • Jeg kan godt se at hvis man VIL læse det sådan KAN man godt.
      Men der menes at personen er erklæret Silkeborg IF- og Liverpool fan. Og vedkommene kommentere så sagen som værende GFér ind til benet.

      Men jeg synes det er meget meget sigende for hele situationen at du vælger at kommentere en sætning som i det store hele kun underbygger min pointe.

      Desværre en tendens som går igen i hele denne sag.
      Apropos bold så bliver der vist gået KUN efter manden og ikke bolden i dette tilfælde…

     • Meningen var sådan set den, som buch har fat i.. Hvis man er SIF fan, er man vel fan af en rival-klub.. :)

 20. Den overskrift kunne EB ikke have lavet bedre.
  At dømme efter bemærkningerne herinde så er det da vist et mindretal der raser.
  Var de rnogen der sagde agurketid.

 21. @Henrik A og mask:
  I kommer bare med et forslag til en bedre overskrift, så skal jeg tage den til overvejelse :-)

  • Den aktuelle overskrift beskriver indholdet i artiklen udmærket. Dit forslag er mere følelsesladet og tager stilling til indholdet i en bestemt retning. Da artiklens forfatter ikke ville tage stilling til de mange protester, men blot beskrive, at de er der (tror jeg i hvert fald) har han valgt en overskrift, der mere neutralt beskriver det forhold.

   Dit forslag er således ikke et bedre forslag. Men som du kan se, har jeg valgt at tage dit korte indlæg seriøst, selvom jeg ikke er sikker på, at det fortjener det.

 22. Min egen modvilje mod Krifa som sponsor bunder i, at jeg ikke mener politik, religion og fodbold (sport) har noget som helst med hinanden at gøre. Jovist, det er herligt, at der kommer penge i kassen, men på hvilket grundlag? Er AGF virkelig til salg for alle, der kommer med en pose penge. Jeg synes, det er en trist udvikling, at vi lukker politiske (okay, det mener Krifa ikke selv, de er, hvilket er grinagtigt) organisationer ind i fodboldens verden. Næste skridt er måske, at vi skal spille i grønne hjemmebanetrøjer, hvor der på maven står “Konservative”.
  Mange af kommentarerne om, at Krifa skal boycuttes som sponsor, fordi det er en usolidarisk og gul skruebrækker-fagforening, er kun med til at forstærke min harme over sammenkoblingen mellem politik og fodbold.
  Ud over det kan det undre mig, at netop Krifa ikke møder så meget modstand. Jeg mindes et LO-arrangement på stadion, der blev piftet i stykker af et halvt stadion med tilråb som “Ingen politik på vores tribuner” – hvor er de folk henne nu?

 23. Det der pis med at folk som ikke syntes godt om krifa som sponsor, ikke er AGF-fans og bare er autonome der vil sprede deres politik pisser mig sgu af! Jeg kommer på stadion hver gang, og støtter klubben fuldt ud og jeg er ihverttfald IKKE autonom, tvært imod. Jeg vil lige præcis undgå denne politiske og nu også kristne holdning der er blevet stemplet på min elskede klub. Politik og religion hører bare ikke sammen med fodbold! Lige præcis derfor syntes jeg ikke krifa skal være vores sponsor, sgu ikke fordi jeg render rundt på gaden og kaster med brosten ;)

 24. Det er forresten fedt at se folk argumentere for ingen politik i fodbold, når man tænker på, at den europæiske fodboldscene i den grad er bygget på netop politik og kampe imellem klasserne… se selv i england, spanien, italien, for blot at nævne et par ligaer..

  • Men ikke i DK, hvilket nok er det eneste der er relevant. Jeg lærer aldrig at forstå den slags tuderi, som folk kommer med her, og jeg savner modspil til mit forrige indlæg om at den slags tuderi kan påduttes hver eneste virksomhed i verden, inklusivt dem der allerede sponserer os.

   Der er et par stykker fra andre fagforeninger der har ævlet om skruebrækkeri og andre ting, og vupti, så er der en mindre, men meget (og pludseligt) aktiv gruppe mennesker der skal hade og piske en stemning op hos det store flertal der er hamrende ligeglade. De eneste der trækker en politisk holdning nedover AGF er dem der skaber sig over sponsoratet, for man må jo som bekendt ikke være tilfreds eller ligeglad med Krifa når disse folk ikke er det – og så er det jo ligegyldigt hvad der gavner klubben og giver penge i kassen.

   Hvor er protesterne over Faxe bryggerierne? Hvor er dem over Ceres? Jeg kan se at Ernst&Young har et lille banner på AGFFAN, og de laver sikkert regnskaber for nogle skumle firmaer et eller andet sted i verden. Hvor er protesterne overfor NRGis priser og deres politik med vindmølleparker? Dem er der jo også folk der ikke kan lide.

   Endvidere har et sponsorat jo absolut intet med fans eller klub at gøre overhovedet. Var der nogle der tænkte “hold da kæft, der er mange Codan kunder på stadion!”, da de var hovedsponsor for BIF? Tror folk også at alle på stadion i Odense er kunder hos TRE-FOR? Den facebookgruppe er jo én stor politisk aktion, og det er egentligt pinligt så mange der hopper i med begge ben.

   Jeg må da også sige at jeg savner dokumentation for præcist hvor denne fagforeningspropaganda kommer fra. Jeg har i hvert fald ikke oplevet at jeg skal være medlem af Krifa eller skrive under på at Krifa er de bedste i verden for at købe billetter. Er der i det hele taget nogen der kan vise mig hvor der står at AGF mener at Krifa er den fedeste fagforening i verden?

   For en sponsor er AGF en reklamesøjle der giver eksponering, intet andet. Det er en billigere løsning end tv-reklamer, men kan give næsten lige så mange seere over tid (folk der køber billetter, seere til tv-kampe osv.). Klubben og sponsoren har sjældent noget særligt med hinanden at gøre, udover hvordan det skal sættes op på trøjer, stadion m.m., samt det virksomhedsnetværk man bliver medlem af, så jeg har svært ved at se hvorfor så mange hopper på vognen.

   • Hmm.. stædige frem, ab og brønshøj tilhængere vil nok være uenige i det med at der ikke var/ er politik i dansk fodbold.. ab er akademikernes boldklub, hvor frem og brønshøj er arbejderklubber, så det eksisterer skam endnu, bare ikke i nær så stor skala som for bare 20-25 år siden.. resten er vi enige i.. agf er en reklamesøjle for sponsorerne..

 25. Ja, hvis der er nogen som spreder politisk propaganda, så er det da lige præcis dem, der snakker om skruebrækkere, gule fagforeninger, nassere og generelt begynder at blande fagforeningsdebatter ind i det her. Og som i mange tilfælde faktisk ikke engang holder med AGF.

  http://spn.dk/fodbold/article2463927.ece

  Direktør for Krifa, Jesper Wengel, beskriver det egentlig meget godt i denne artikel.

     • Men kan du så forklare mig, hvorfor man tallige steder kan læse modstandere af Krifa påstå, at Krifa ikke er en fagforening?

     • Hmm.. Well.. Lad mig antage, at han også mener A-kasse sammen med fagforening.. Der er vel ingen grund til, at han skal skære det ud i pap, bøje det i neon og samtidig støbe det i cement, så folk fanger meningen? ;P

   • Kunne egentlig godt tænke mig at høre hvad din holdning til følgende er:
    Damelandsholdet i fodbold og håndbold og deres sponsor, samt
    sponsoren i kvinderne superliga i fodbold

 26. fy for helvede alle de røde leje svnde som brokker sig over vores nye sponsor, find et andet sted at fremføre jeres politiske holdninger og hold jer væk fra vores klub.

  desuden er det kvalmende endnu engang at se alle de som holder til på venstrefløjen flyver helt op på barrikaderne over klubben, denne gang er det klubbens valg af ny sponsor so sætter jeres pis i kog ,fordi det ikke lige passer ind i jeres verdensbillede af hvordan i mener verden hænger sammen.

  alle os andre, glæder os over at der er en virksomhed som vil poste en pose penge i klubben!

 27. Alle os der er imod krifa og dermed politik i vores klub, bekymrer os jo virkelig om vores klubs navn og brand. Krifa gør jo ikke det her for deres blå øjnes skyld, de vil have noget igen. De vil bruge Vores klubs navn til at profilere sig selv. Utroligt uprofessionelt af ledelsen at vælge krifa som sponsor.

 28. Jeg er helt enig i at det er til grin at der er nogen som blander politik og fagforeningsnak ind i AGF. Og bruger dette som en undskyldning for at få deres politik frem! Jeg syntes tværtimod at fagforeninger, politiske organisationer eller religiøse bevægelser ikke har en skid at gøre indenfor sportsverdenen. Derfor er jeg ikke tilfreds med krifa som sponsor.

 29. Det mest pinlige er at “facebook-protest-siden” har flere medlemmer end AGF’s fanklub. Tomme tønder buldrer mest – havde det været ægte AGF-fans var fanklubben meget større. I stedet bruger de deres tid på FB – få et liv og meld jer ind i fanklubben, og drop så de sure opstød og støt klubben uanset sponsorerne….

  • AGF har på facebook 26173, som synes godt om.
   Den anden FB side har 1344, så det er da rørende få der har en negativ indstilling til KRIFA

  • Der er OVERHOVEDET ikke tale om en anti-AGF side. Der er tale om en side der tager afstand fra politisk og religiøs propagande på stadion. Såre enkelt.

  • Så fordi vi ikke bare står som nikkedukker og syntes alt hvad ledelsen finder på bare er skide godt for klubben, så er vi ikke ordentlige fans?? Så dem der lavede en protest imod mandagsskampe (som jeg også deltog i). de var måske hellere ikke AGF fans, men bare en flok autonome? Come on det holder jo ikke. Jeg vil kun det bedste for min klub og jeg mener ikke at krifa er den bedste løsning for AGF..

  • Hold da kæft og tag dig sammen. Hvad har det med “anti-AGF”?
   Vi, medlemmer, tager afstand af en sammenblanding af sport og politik (+religion).
   Gruppen var blevet lavet uanset om det var, KRIFA, 3F etc.

 30. Der er altså nogle her der ret fatsvage! Det er mig og mange andre ligegyldigt om der står 3F eller KRIFA på AGF trøjen, det er sammenblandingen af politik og sport vi er imod. Det gør os ikke til mindre fans end jer andre, vi er bare bare fans som engagerer os!

 31. Helt enig jeg mener vi skal have et hagekors på trøjen det betyder ikke en skid . Det er jo sammenblanding af sport og politik vi er imod.

 32. http://www.youtube.com/watch?v=hN7x_kXqUpM

  Det var reaktionen da LO var på stadion. Og jeg er helt enig i budskabet: ingen sammenblanding af politik og sport. Og om man vil det eller ej er det her sammenblanding af politik og sport – bevidst eller ubevidst. Det er meget ærgeligt. Jeg vil stadig støtte AGF og tage ud på stadion – men jeg vil ikke have en trøje hvor der står KRIFA på.

 33. STOP SÅ- DET ER PINLIGT AT VÆRE GF´ER
  HVAD ER PROBLEMET, ER MAN IMOD SPONSORATET, SÅ LAD VÆRE MED AT MELDE JER ING OG KAN I LIDE SPONSORATET, SÅ DAN JERES EGEN MENING. AGF FÅR PENGE I KASSEN OG VI KAN DRIVE ET HOLD, DET ER VIGTIGT. DET ER JO IKKE LIGEFREM HJERNEVASK, MEN MODSTANDERNE AF DETTE SPONSORAT ER MÅSKE I FARE!!!! PAPHOVEDER. DET HANDLER OM GF OG OM SÅ KASI JESPER VAR INTERESSERET, SÅ VAR JEG KLAR – HELLER NOGET FREMGANG END 20 ÅR IGEN MED AMATØR STATUS OG INGEN POKALER – VERDEN HAR FORANDRET SIG – GF LAD OS NU KIGGE FREMAD

 34. Jeg er heller ikke så vild med KRIFA. MEEN Skide være med det. AGF suger nogle af deres penge. De kom åbenbart med det bedste tilbud. Håber ikke de får flere medlemmer af den grund.
  Om de vælger at bruge deres pr penge på tv reklamer eller AGF-sponsorat giver dem nok nogenlunde lige mange nye medlemmer.
  Hvis AGF fik tilbudt 50 mil. for at der stod : Vi elsker Brøndby. Så skulle de da også takke ja.
  Alle ville jo alligevel vide at det ikke passede.
  Lad nu bare AGF suge de skejser, spille fodbold og HOLD SÅ KÆFT

 35. Jeg kan ikke se det store problem. Om der står Krifa eller polles pølsebiks ændrer ikke min støtte til holdet!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here