Ifølge Randers Amtavis så har AGF henvendt sig til Randers med en forespørgsel på den offensive midtbanespiller Mikkel Beckmann. Hovedpersonen udtaler i dag, at han er klar til et klubskifte.

– Det ville være et godt tidspunkt at skifte fra Randers på nu, men det var det også for et halvt og et helt år siden år siden. Og det skal være et skifte, der er godt både for mig og klubben. Jeg har et år tilbage af min kontrakt, så selvfølgelig er det en mulighed med et skifte, men endnu er der intet konkret, siger Mikkel Beckmann til tipsbladet.dk.

Dog har den 27-årige Beckmann endnu ikke hørt fra AGF.

– Jeg har kun hørt om det gennem medierne. Der har ikke været noget konkret udspil, og jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil kommentere på løse rygter. Men kommer der noget konkret, jeg kan forholde mig til, vil jeg gerne udtale mig, siger Mikkel Beckmann og fortsætter.

– Jeg er ikke så god en spiller, at jeg selv bare kan vælge en anden klub. Men jeg har en drøm om at prøve udlandet. Jeg er 27 år nu, så det ville være en god alder. Men bare det at spille på højeste niveau tiltaler mig meget, uanset om det ville være i udlandet eller i Superligaen. Det tiltaler mig selvfølgelig mere end at spille 1. division, slutter han.

Foto: Ernst Van Norde

6 KOMMENTARER

  1. Har altid hadet ham hos hestene.
    men må indrømme at det nok er en af de spillere jeg godt gad tilføje vores hold.

    1000 gange mere end Kim Klaphat…

  2. Nu var det vel Aabech selv der kiksede aftalen med sin opførsel. Vil nærmere sige at AGF undveg end kugle. Beckmann kunne være en fin tilføjelse og ville tilføre noget bredde i front og give lidt flere strenge at spille på. Vi kommer nok til at være under pres i mange kampe, så det er vigtigt at få omstillingsparate spillere ind – og en stor mand i front!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here