AGF-spilleren Kasper Povlsen var blevet bænket til U21-kampen mellem Danmark – Hviderusland på Aarhus Stadion. Midtbanespilleren skulle dog efter 75. minutter afløse Mike Jensen, hvilket skabte stor begejstring hos over de 18.000 tilskuere på lægterne. Povlsen fik et stort bifald, hvilket han naturligvis glædede sig over.

– Det var virkelig fedt at få sådan en modtagelse. Det er noget, alle fodboldspillere drømmer om, så det kunne ikke være bedre. Lige nu er jeg bare glad for, at vi har vundet, og så betyder det ikke noget, at jeg startede ude. Vi vinder som et hold, siger Kasper Povlsen til tipsbladet.dk.

Da Kasper Povlsen kom på banen skulle han sørge for at lukke ned for Hviderusland, hvilket gik meget godt.

– Jeg skulle bare ind og vinde nogle andenbolde, så vi kunne køre den her hjem. Det var den rolle, jeg fik, og det var den, jeg løste. Vi kommer godt nok bagud 1-0, men jeg føler alligevel, at vi nok skal vinde kampen, for vi er jo i kontrol hele vejen igennem. Heldigvis scorer vi hurtigt efter, og jeg synes ikke, at de bliver farlige, siger Povlsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here