For et par dage siden præsenterede AGF en ny storsponsor i Krifa. Flere AGF-fans er i den forbindelse utilfredse med samarbejdet og har i protest oprettet en Facebook-side, som nu allerede har over 1.000 medlemmer. AGF ærgrer sig over utilfredsheden.

– Det er selvfølgelig træls, at der er protester. Det kunne være ønskeligt, hvis man kunne stille alle tilfredse i denne verden. Men det kan man ikke, og folk skal have lov til at give deres mening til kende, siger kommerciel direktør i AGF Jørn Klinge til spn.dk.

AGF vil ikke forholde sig til Krifas farve eller politiske dagsorden.

– Vi er tilfreds med aftalen og ser Krifa som en seriøs samarbejdspartner. I AGF forholder vi os apolitisk til alle forhold, og derfor vil vi ikke gå ind og tage stilling til det ene eller det andet synspunkt i denne sammenhæng, siger Jørn Klinge.

AGF og Krifa har indgået en treårig aftale.

15 KOMMENTARER

  • Skabe sig, hvad mener du?

   Er du ikke så vild med, at nogen mener noget andet end du?

   Dog vil jeg medgive, at tonen er en kende skinger sine steder. Men op med humøret, der er snart sæsonstart…

 1. sikke en gang løgn og hykleri, skal vi vædde med at hvis det var en forening det stødte 95% af fans så villle de ikke forholde sig apolitisk til det. Jeg er ligeglad med om vi har krifa som sponsor, men det der politiske korrekt bavl kan jeg ikkke holde ud

  • Det var da nok den mest latterlige kommentar jeg har hørt meget længe.
   “Folket har talt” min bare røv!
   Fordi der er en lille gruppe folk der ikke kan holde snot og skæg adskilt og blander AGF ind i deres egen lille poitiske kamp, gør det det ikke til en holdning som deles af ret mange andre.
   Og lad nu være med at blande fjæsbogen ind i det, de fleste af dem der løber med på den galej er jo nok større fans af “røde” fagforeninger end de er af AGF.

 2. Alligevel har man taget til stilling til White Pride og sagt at man ikke ønsker at forbindes med dem. Det er en god udmeldning, men er det så ikke også forkert af Jørn Klinge, at han siger at AGF er apolitiske?

  • Nej, for en fordømmelse af voldelige racister og nazister er bestemt ikke politisk. Det er heller ikke politisk at fordømme voldtægter eller mobiltyverier til AGFs kampe.

 3. Jeg syntes at de 1000 fans skulle tænke på en ting – wake up – vi er i 2011, nu drejer det sig om business og ikke fine amatør fornemmelser – for min skyld håber jeg, at KASI kommer med nogle penge og vi begynder med at vinde. Vi kan ikke holde hinanden i hånden de næste 10 år og håbe på mirakler, verden har ændret sig – fat det og vær glad for sponsorer. Jeg har den hvide trøje på ligesom i 86, men accepterer verden, men håber stadig¨på flest sejrer. Ps vælg de politkker soim fjerner løbebanen, så Aarhus igen kan blive tager seriøs.

  • Så du vil hellere heppe på AGF som fusionsklub el. med rig ejer, hvor de er sikre vindere, end AGF som traditionsklub som nu?

 4. Jeg er heller ikke så vild med KRIFA. MEEN Skide være med det. AGF suger nogle af deres penge. De kom åbenbart med det bedste tilbud. Håber ikke de får flere medlemmer af den grund.
  Om de vælger at bruge deres pr penge på tv reklamer eller AGF-sponsorat giver dem nok nogenlunde lige mange nye medlemmer.
  Hvis AGF fik tilbudt 50 mil. for at der stod : Vi elsker Brøndby. Så skulle de da også takke ja.
  Alle ville jo alligevel vide at det ikke passede.
  Lad nu bare AGF suge de skejser, spille fodbold og HOLD SÅ KÆFT

 5. Til Martin P. Ja jeg vil stadig heppe på GF om de så var ejet af en arabisk liga. Jeg har siddet på det stadion siden c tribunen var med brune træbænke, jeg har været med min familie, da Vejle og GF var store, så jeg kender til traditioner. Mén Aarhus skal frem og som Don Ø. sagde i løvernes konge da han besøgte GF´s generalforsamling – det er som at træde ind i fortiden, kære venner det er ikke amatør bold længere, desværre!!! ta´jer sammen (mindre fortolkning). Der er brug for penge og GF er et spændende produkt, så længe der ikke er en flok som spolerer det hele!!!! Jeg tror de fleste er enige med mig, der var trods alt ikke mange på stadion i år, hvor vi vi lå i 1. division, så lad os skabe noget ny historie. Apropos traditioner, så var jeg der hver gang på b tribunen, men undret mig over, hvor få der var på c-tribunen i forhold til sidste år – folk kommer for at se dem vinde.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here