Mange AGF-fans ser gerne, at sportschef Brian Steen Nielsen snart præsenterer forstærkninger til truppen. Brian Steen lover i hvert fald, at der kommer forstærkninger, men sportschefen vil ikke handle i panik.

– Vi var tæt på en aftale med Kim Aabech, og da det så ikke blev til noget, blev vi selvfølgelig sat et lille skridt tilbage. Men vi har hele tiden følere ude på spillere, og som vores trup er lige nu, ser det ganske fornuftigt ud – også i angrebet, hvor Peter Graulund, David Devdariani begge er stærke, og en Søren Berg kan også blive rykket helt frem. Men vi kommer til at forstærke os – jeg kan bare ikke sige noget om, hvornår, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

Truppen har i øjeblikket ferie, men den slutter på onsdag, hvor træningen starter igen på Fredensvang. Om der vil være ny spiller til træningsopstarten er stadig uklart.

6 KOMMENTARER

      • Ikke super godt, men har læst og set lidt til ham nu. Jeg kan lide hans at spille på, han kan lide, at trække ned i banen og hjælpe det opbyggende spil, hvorefter han muligvis selv afslutter selv samme angreb. Han havde i 2010 sæsonen i Norge et målsnit på lidt over 50 % og indtil videre, i denne sæson, har han efter ni kampe scoret tre mål.

        Han er en spiller efter mit hoved, ikke en egoist på banen, men en der hjælper med, at bygge op.

  1. Synes vi har mere brug for en boksspiller mere, end en der deltager i det opbyggende…det er self. også fint, men hellere en der scorer målene…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here