AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen blev mandag spottet i Norge, hvor han så en kamp mellem Haugesund og Viking. Det oplyser lokalavisen Haugesund Avis. Ifølge avisen skulle Brian Steen Nielsen ligeledes være interesseret i Haugesunds serbiske angriber Nikola Djurdic.

– Det er rigtigt, at jeg var i Haugesund og se fodbold. Men der var altså bare tale om en generel scoutingtur. Jeg ser en del kampe i Norge, som er et af de lande, hvor der bliver spillet fodbold lige nu og hvor der er klubber, der har flere spillere med kontraktudløb ved årets udgang efter, at deres sæson slutter, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

Brian Steen Nielsen har følgende ord om den serbiske angriber.

– Nikola Djurdjic er en spiller man lægger mærke til, og han scorede også i kampen, men han har kontrakt i længere tid med Haugesund og er urealistisk for AGF at gå efter, udtaler sportschefen.

Nikola Djurdic har kontrakt med Haugesund frem til udgangen af 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here