Som bekendt jagter AGF og sportschef Brian Steen Nielsen nye spillere til truppen. AGF spiller sin første kamp i Superligaen i midten af juli, men man kan altså risikere at forstærkninger først kommer, når Superligaen er godt i gang. Transfervinduet lukker først den 1. september og Brian Steen Nielsen har ikke travlt.

– Jeg ville da også gerne kunne sige, at vi var færdige med at hente de spillere, vi gerne vil have til sæsonstarten, men det er nu ikke noget, vi kan satse på. Vi vil gerne have nye spillere, men vi ved også, at det kan blive nemmere at finde frem til de rette aftaler, jo længere vi kommer hen på sommeren, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk og fortsætter.

– Vi vil selvfølgelig gerne forstærke os så hurtigt som muligt, men det handler selvfølgelig både om økonomi og så, hvordan vi vælger at justere truppen i forhold til nye unge spillere, der bliver rykket op, siger Brian Steen.

Sportschefen erkender, at der er nogle emner, som han har i tankerne. Dog kan økonomien stå i vejen.

– Jeg har da en række navne i hovedet, som jeg gerne så i AGF, men nogle gange er det sådan, at kan man ikke få dem, man elsker, må man elske dem, man kan få, siger Brian Steen Nielsen.

Ikke særligt overraskende, så vil Brian Steen Nielsen ikke kommentere på konkrete navne.

– SÅ ville jeg have travlt. Jeg gjorde det i sin tid, da en af vores tidligere spillere blevet rygtet til AGF – Morten “Duncan” Rasmussen, men det var en undtagelse. Vi går efter forstærkninger, men vi har ikke travlt og føler os sikre på, at vi nok skal lykkes med det, slutter Brian Steen Nielsen.

Truppen starter den daglige træning igen på onsdag på Fredensvang.

3 KOMMENTARER

 1. Helt fornuftigt.
  Mener dog stadig at der skal en forstærkning til i angrebet.
  En Target mand der kan score med hovedet og banke de “lette” bolde ind.
  Graulund, Aron, Davit (i min optik mere offensiv midt end angreb) og Sanel er alle spillere der gerne vil falde ned i banen.
  Så en boks spiller alá Duncan ville klart være at foretrække.
  Graulund har i 1. div desværre haft en kedelig tendens til at misse de oplagte.
  Det kan selvfølgeligt være tændingen, pga for meget tid med bolden, der giver manglerne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here