Kasper Povlsen og Danmarks U21-EM-drømme sluttede, da danskerne blev besejret med 1-3 af Island i Aalborg.

AGF-spilleren Kasper Povlsen spillede en flot kamp på den centrale midtbane, hvor han fik fuld spilletid. Povlsen var også involveret i Danmark eneste mål, da han med et fremragende indlæg fandt Bashkim Kadrii, der reducerede til 1-2. En rigtig flot assist af Kasper Povlsen.

Nederlaget til Island betyder, at Schweiz og Hviderusland ryger i semifinalerne, mens Danmark og Island skuffende må forlade EM-slutrunden.

6 KOMMENTARER

 1. Hvis alle på DKs hold var som Kalle P, så var vi større favoritter end Spanien til at vinde slutrunden. Bille, Jørgensen osv er andenrangs spillere!

  • Kan du sagligt begrunde, det du der giver udtryk for? Det kunne jo være, at jeg kunne lære noget, for jeg ser helt anderledes på det. Bortset fra, at jeg synes at Kasper har gjort det rigtig godt på det seneste.

 2. Kasper Povlsen har, efter min mening, været en af de mest stabile på det danske U21 landshold under denne slutrunde.

 3. Mike Mike dog, sikke da en svada, enig Povlsen er god, men ligefrem at kalde de andre spiller for andenrangsspiller er sku at skyde gråsspurve med kanoner, og som Fomsgaard, hvor er den saglige argumentation.
  Men som Yalle så syntes jeg også at Povslen var en af de mere stabile spillere, hans ydmyghed og tilgang til fodbolden kunne andre lære rigtigt meget af.
  Jeg syntes at Keld deriomod har haft nogle underlige ideer med hvad han ville méd holdet. Glæder mig til at se hvad Wighorst kan bibringe holdet når han træder til.

  • spørgsmålet er vel mere om han får lov til at bibringe holdet noget. Rent spillemæssigt ligger konceptet fast. Det bliver noget med hurtigere udskiftninger, når spillere ikke slår til. Tror iøvrigt at spilletyper som Kasper Povlsen får det svært under Wieghorst.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here