For omtrent to uger siden kunne Randers Amtavis meddele, at AGF skulle være ude efter Randers-profilen, Mikkel Beckmann. Siden har hverken Randers eller AGF ville kommentere historien.

Hovedpersonen Mikkel Beckmann har været ude og sige, at han ikke har hørt fra den aarhusianske klub. AGFFAN.dk har nu fulgt op på sagen og taget en snak med offensivspilleren.

“Imponerede at hele byen står bag holdet i medgang og modgang”

Den 27-årige Mikkel Beckmann lægger heller ikke skjul på, at AGF er en interessant klub.

– Jeg synes AGF er en spændende klub på mange områder. Jeg synes især, at det er imponerende at hele byen står bag holdet i medgang og modgang, siger Mikkel Beckmann til AGFFAN.dk og fortsætter:

– Det er en klub der skal være i Superligaen hvert år, og jeg tror de kan få noget af fordums styrke tilbage hvis de får et par sæsoner i træk i Superligaen, udtaler Beckmann.

“Ikke hørt fra AGF”

Mikkel Beckmann fortæller dog, at han endnu ikke har hørt fra AGF.

– Jeg har kun hørt gennem medier, at de skulle være interesseret. Jeg har ikke selv været i dialog med dem, siger Beckmann til AGFFAN.dk.

Beckmann udtalte i sidste uge, at han var parat til at forlade Randers FC til fordel for en mere attraktiv klub.

“Ikke utænkeligt at kunne se mig selv i AGF”

Offensivspilleren ser positivt på de ting, som AGF i øjeblikket arbejder med og et AGF-skifte vil da ikke være utænkeligt.

– Det er lidt svært at sige om jeg kan se mig selv i klubben, men jeg synes at de har gang i noget af det rigtige, så det er da ikke utænkeligt, siger Beckmann.

Derudover fortæller Mikkel Beckmann, at hans favoritposition på grønsværen er venstrekant eller på den offensive midtbane.

Mikkel Beckmann, der har 5 A-landsholdskampe på CV’et, har kontraktudløb med Randers om et år.

Foto: Ernst Von Norde

10 KOMMENTARER

  1. hold da op han roser os da til skyerne.. Tror også han bliver præsenteret i løbet af denne uge.

    En god erstatning for Feilhaber!!

  2. Det ville værre en god signing så kan ham stephan og berg dele spilletiden, berg holder jo ikke hele sæsonen.

  3. Jeg så ham rigtig gerne i AGF, men tror næppe at han kommer. BSN går jo tydeligt efter spiller der er på fri transfer eller relativ billige og tror ikke på Mikkel Beckmann er billig.

  4. det bliver fedt hvis han kommer især nu hvor en “unavngiven” investorer kun mangler løn forhandlinger med dunken så ser det følgende ud
    beckmann – dunken + en back
    Forza Gf

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here