Frederik Krabbes kontrakt med AGF bliver ikke forlænget. Det har klubben allerede meddelt. Forsvarsspilleren må derfor se sig om efter en ny klub – en klub som meget vel kan befinde sig i Superligaen.

Trods Krabbes farvel til oprykkede AGF, tyder det som nævnt ikke på, at Krabbe glipper Superliga-fodbold i næste sæson. Flere superligaklubber skulle eftersigende være interesseret i højrebackens signatur. I sær SønderjyskE skulle ifølge bold.dk’s oplysninger være ude med snøren. Sportsdirektør i Synderjysk Elitesport Ole Nielsen ønsker dog ikke, at forholde sig til konkrete emner.

– Vi har otte mand der har forladt os, og vi skal have nogle ind som erstatninger. Vi er i gang med at kigge på det, men må også kigge på den økonomi vi har til rådighed, siger Nielsen til bold.dk.

Frederik Krabbe har spillet hele sin professionelle karriere i AGF efter han kom til klubben fra Aabyhøj.

 

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here