Peter Graulund og resten af AGFs spillere hopper onsdag middag op på et løbebånd, hvor deres kondition skal testes efter en velfortjent ferie. Sidst da Graulund løb på båndet, skvattede han af, eftersom han havde løbet sig helt ud. Heldigvis slap han uden skrammer. Sportschefen håber på, at topscoren undgår skader.

– Peter har ikke haft nævneværdige skader i sin karriere. Men hvis det skulle ske, er vi selvfølgelig nødt til at handle. Vi har to-tre dygtige spillere til den plads, men vi er også sårbare, erkender sportschef Brian Steen Nielsen overfor spn.dk.

AGF kommer altså ikke til at råde over en ny spiller fra første træningsdag. Og om en ny spiller er på plads inden sæsonpremieren den 18. juli er også tvivlsomt.

– Vi kommer til at udnytte al tiden i dette transfervindue. Og hvis det ikke lykkes os at finde den rette spiller allerede i sommer, åbner det næste transfervindue i begyndelsen af december. Det må så blive en vurdering, vi skal tage på et tidspunkt, slutter Brian Steen Nielsen.

Ud over Peter Graulund råder AGF over angriberne Sanel Kapidzic, Aron Johannsson samt Søren Berg og David Devdariani. De to førstnævnte er fortsat ikke færdiguddannede ligaangribere, mens Søren Berg og Devdariani ikke kan karakteriseres som fuldblodsforwards af samme støbning som Peter Graulund.

Torsdag bliver første dag, hvor spillerne får lov at snøre støvlerne og komme på græs. AGF’s første træningskamp spilles onsdag den 29. juni mod ligarivalerne fra AC Horsens. Det er altså endnu uvist, om en ny spiller er kommet i reden inden da.

 

4 KOMMENTARER

  1. Håber meget det er spin. Bsn har vidst vi mangler en makker til hunden siden nytår hvor vi jo nærmest var rykket op. Det er ganske enkelt ikke godt nok hvis der er noget klart inden turnerings start !!!!

  2. Vi mangler en angriber.
    Men nu skal vi hellere ikke forhaste os, så vi ender med at stå med et nyt fejlkøb, ligesom Dioh Williams var. Så syntes jeg hellere at vi skal vente på at finde den perfekte angriber.

  3. Vi må jo bare vente. Det er den samme humle i hvert eneste transfervindue, bortset fra lige da vi rykkede ned (der gik nyhederne jo mere på hvem der smuttede). En masse spillere rygtes til GF, der som regel kun en af dem vi forhandler med, og nogle gange bryder de forhandlinger sammen (som med Aabech). Derefter følger der som regel en længere periode hvor vi triller tommelfingre, fordi det meste af fodboldeuropa først har turneringsstart engang i August eller først i september, og derfor ikke har travlt med at sparke folk ud af klubben.

    Transfervinduet er jo fra juli til september, og det er ikke resten af Europas fejl at vi starter turneringen i midten a juli måned hvert år.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here