AGFFAN.dk kårer i samarbejde med AGF Fanklub Aarhus “Årets AGF-spiller 2010/2011″. Indtil nu har man kunne indstille spillere til prisen, og nu er de seks nominerede fundet. Resten af ugen vil du kunne se hvem de nominerede er herpå AGFFAN.dk.”

Den første nominerede spiller er den centrale midtbanespiller Kasper Povlsen, der efterhånden har udviklet sig til en lille profil på AGF-holdet. I en alder af blot 21 har han allerede rundet 81 kampe, og er en vigtig taktisk brik på AGFs centrale midtbane.

Konkurrencen på den centrale midtbane blev ellers intensiveret, da AGF hentede Hjalte Bo Nørregaard i vinterpausen, men en skade hos den nye AGFer betød at Kasper Povlsen spillde alle kampe dette forår fra start pånær en enkel. Ironisk nok var det netop i kampen mods Skive, hvor AGF sikrede sig oprykning, at Povlsen sad ude med karantæne.

Igennem hele sæsonen har Kasper Povlsen været en af de mest stabile AGFere og har haft et utroligt højt bundniveau. Tændingen er altid på plads, og spilleren går altid ind med en ydmyg tilgang til tingene.

Sæsonen 2010/2011 har været Kasper Povlsens bedste i AGF-trøjen, hvilket ovenikøbet blev kronet med hans første mål. Hans præstationer denne sæson indebragte ligeledes en udtagelse til sommerens U21-EM.

3 KOMMENTARER

  1. Helt fortjent. Kasper har udviklet sig rigtig meget det sidste år. Jeg syntes længe han har været en overset profil. Han kæmper til det sidste. Går ikke i dialog med dommeren (Ændre jo alligevel ikke på noget). Erobre mange bolde, og er ret sikker med bolden. Det kom ikke bag på mig, at hans første mål kom i år. Tillykke til Kasper

  2. Det er fuldt fortjent! Som Ann siger, har han udviklet sig meget og kæmper til det yderste. Han er en spiller der vil nå langt.
    Fantastisk at have på den centrale midtbane og han formår at holde ro i spillet og få lagt nogle gode afleveringer.
    Desuden har han være en af de bedste i år på AGF holdet og gjorde et godt styk arbejde på u21 landsholdet .. :)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here