Dan Thomassen havde længe ønsket at forlade AGF, for at vende hjem til de varmere himmelstrøg i Italien – et ønske der i går blev indfriet, da hans kontrakt med AGF blev ophævet.

AGFFAN.dk erfarer at AGF har Thomassens afløser til det centrale forsvar klar. Det skulle dreje sig om 33-årige Atle Roar Håland, der skifter til AGF fra OB.

Forsvarsspilleren var mandag at finde på såvel Fredensvang som NRGi Park, hvor han så nærmere på de århusianske forhold sammen med sin kone og to børn. Parterne skulle være enig om en kontrakt, og en aftale forventes at lande senere på ugen.

OB hentede tidligere på sommeren en anden norsk forsvarsspiller i form af Tore Rginiussen fra Schalke 04, hvilket har efterladt Håland i overskud. Håland skiftede til OB i 2008, med hvem han har vundet sølv de seneste tre sæsoner.

Foto: Badenfoto.dk // Allan Baden

16 KOMMENTARER

 1. En mand med god superliga-erfaring (i den rigtige ende af tabellen) er vel aldrig et dårligt køb! Jeg glæder mig meget til at se ham sammen med Mark Howard! :-)

 2. Helt sikkert en aftale der var på plads i går ellers tror jeg ikke at Dan T havde fået lov til at gå

 3. Jeg synes det er ok vi henter gamle spillere!! Bare de ikke blive i overtal i kæderne !! Håland er 33 år og jeg er sikker på der i hvert fald er 2-3 år i ham!! Jeg vil hellere have en halv gammel etableret spiller end en ung der flopper !

 4. @ Salling 23
  Det er jo ikke nødvendigvis ensbetydende med at det er rigtigt, eller at det var noget alvorligt. Hvis vi holder os til fakta, så har Atle spillet noget der ligner 32 af 33 kampe i denne sæson, det kan vel ikke forlanges bedre?

  • sagde hvis ikke at det skulle betyde noget, men kunne være en forklaring på hvorfor han endnu ikke er blevet præsenteret

 5. Har håbet på at Håland kom til klubben siden OB præsenterede Reginiussen. Vi har længe manglet en styrmand i forsvaret. Hvis den går hjem kan jeg ikke sige andet en fremragende og velkommen til.

 6. Kan vi ikke sende nogen ud på trænings banen i fredensvang og spørge hvordan Mark Howard ser et på et fremtidigt samarbejde med hans nye og forhåbentlig faste makker ? det vil da være interessant, hvis han vil kommenterer på det

  • Hej Hans.
   Vi vil have en mand på Fredensvang i morgen torsdag. I så fald at Atle Håland er præsenteret inden da, vil et interview med Howard prioriteres højt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here