U19-ligaen er slut, hvilket betyder at spillere fra årgang 1992 i næste sæson skal spille senior. I den forbindelse vinker AGF farvel og tak til U19-spillerne fra 1992.Det drejer sig om Rasmus Krag, Nicolaj Jacobsen, Rasmus Dehli, Fatih Ceylan, Anders Daubjerg og Tobias Larsen. Derudover får Nicolai Christensen, der har været i A-truppen, heller ikke forlænget sin kontrakt.

Sportschef Brian Steen Nielsen ønsker spillerne held og lykke med fremtiden.

– Jeg vil gerne takke de U19-spillere, det drejer sig om, for deres indsats i AGF. Flere af dem har et fint potentiale. Ellers ville de ikke have været en del af vores U19-hold. Men der er kun et begrænset antal pladser i vores A-trup, og der har vi været nødt til at foretage en benhård prioritering i forhold til, hvem vi tror, har størst mulighed for at nå højeste niveau. Selvfølgelig er det en stor skuffelse for nogle spillere, at de ikke kan fortsætte i AGF, og det vil da kun være fint, at de i deres nye klub viser, at vi måske har taget fejl. At de stopper hos os betyder jo heller ikke, at vi ikke fortsat vil følge deres udvikling, og det er da ikke utænkeligt, at nogle af dem indimellem også vil komme til at spille for vores reservehold, siger sportschef Brian Steen Nielsen til AGFfodbold.dk.

– Vi forsøger i vid udstrækning at hjælpe spillerne med at skabe kontakt til nye klubber, der har et sportsligt niveau, som matcher deres ambitioner og kvalifikationer, og det er kun ekstra glædeligt, at flere af de lokale klubber får gavn af spillere, der har været igennem vores fodbolduddannelse, slutter Brian Steen Nielsen.

Foto: AGFfodbold.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here