Tidligere i dag kunne AGFFAN.dk og flere andre medier fortælle, at AGF er i meget tætte forhandlinger med den norske forsvarsspiller Atle Roar Håland. Sportschef Brian Steen Nielsen bekræfter nu, at klubben er i kontakt med midterforsvaren, der senest har tørnet ud for sølvmedaljevinderne OB.

– Jeg vil godt indrømme, at jeg har haft en dialog med agenten Stig Lillejord om Atle Roar Håland. Han er en spiller, der har spillet de fleste kampe i OB og han har meget af det, vi leder efter, fortæller Brian Steen Nielsen til Tipsbladet.dk og fortsætter omkring vigtigheden af at få en forsvarsspiller på plads nu.

– Det handler selvfølgelig om, at hvis vi skal hente en erstatning for Dan Thomassen, skal det være lige nu, så vi har nogle uger til at få implementeret ham godt i forsvaret.

Det skulle være i jagten på en styrmand, at Brian SteenNielsen  og Peter Sørensen er faldet over Håland, der med sine 33 år har den erfaring, der søges.
– Vi står overfor en vanvittig vigtig sæson, og vi vil selvfølgelig gerne have en forsvarsstyrmand, der både har erfaring og kan føre bolden op af banen. Det er sådan en type de fleste klubber leder efter, og det finder man ikke i en 20-årig spiller, som vi så kan sælge for flere hundrede millioner kroner om få år, siger Brian Steen og slutter af med at minde om de nuværende forsvarsspillere i klubben.

– Men om vi får en ny spiller, kan jeg ikke sige noget om. Mark Howard og Athur Sorin har spillet mange kampe sammen i forsvaret i foråret. De er begge, hvad jeg vil kalde for fantastiske soldater, der kæmper, og jeg kan ikke afvise, at de også bliver løsningen i efteråret. Det er ikke sådan, at vi mangler forsvarsspillere, da vi både har Anders Kure, Anders Nielsen og et ungt talent, der netop er rykket op.

1 KOMMENTAR

  1. Det kan godt være at Håland har meget erfaring men han er jo også op i årene, og man ved jo ikke hvornår han ville stoppe sin karriere.
    Så det kan måske godt være lidt spild af penge, men han er god.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here